miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăFără categorieNicuşor Dan mulţumeşte PNL pentru susţinerea candidaturii sale şi anunţă primele planuri...

Nicuşor Dan mulţumeşte PNL pentru susţinerea candidaturii sale şi anunţă primele planuri pentru un altfel de Bucureşti

-

După ce liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că partidul îl va susţine pe Nicuşor Dan ca independent pentru Primăria Capitalei, acesta din urmă a reacţionat. Nicuşor Dan a a mulţumit liberalilor pentru susţinere şi a promis că nu va dezamăgi alegătorii care vor un altfel de Bucureşti după tragedia din epoca Firea.

Comunicatul lui Nicuşor Dan

  • „Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție”
  • „Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”
  • „Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal”
  • „Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare”
  • „Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business”
  • „Cu scuze pentru reprezentanții media, nu voi da alte declarații pe acest subiect până după momentul unei discuții aplicate cu Ludovic Orban”
- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Bravo, haide dreapta, ceea ce vor bucurestenii de atata vreme, unitatea dreptei, sunt sanse clare sa aiba loc. Orban arata ca poate sa treaca peste aspectul cramponarii de un candidat propriu, cata vreme nu exista garantia ca ordinarul clan psdist condus de firea la PMB va fi invins, in conditia in care partidele de dreapta s-ar fi prezentat la locale fiecare avand candidat propriu, impartind astfel votul electorului de dreapta. Acuma, daca PNL poate s-o faca, n-as intelege de ce sa n-o faca si Plus. Liberalii vin aici si dau un puternic semnal de uniune a dreptei, si exact de asta si era nevoie ca sa incurajeze oamenii ca se pot schimba lucrurile, si exista viata si dupa psd-ul nenorocit.

  2. Am zis-o inca din 2016 ca daca dreapta se ambitioneaza prosteste punandu-si fiecare candidat propriu, ba PNL-ul s-a kkat in drum, punand cativa insi intr-o saptamana si schimbandu-i tot la fel. Cum deja anticipasem, castig fix tuta aia de Firea! Era f valabil si anul acesta, desigur daca faceau la fel, vorba lui nea Einstein ala: Numai un idiot face de 10 ori aceeasi greseala sperand la un rezultat diferit! 🙂 Valabil desigur si pt parlamentarele alea, mult mult mai importante, daca dreapta nu se unifica lasand orgolii prostesti deoparte si sa coalizeze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -