CTP despre decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: „Firea nu mai doarme liniştită”

2
6202

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat sec anunţul făcut de Ludovic Orban, liderul PNL, privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, ca independent, la Primăria Capitalei.

CTP consideră că gestul făcut azi de liberali este unul pragmatic şi corect, care distruge practic şansele PSD de a mai pune mâna pe Bucureşti.

„Prima hotărâre curat rațională a PNL, de când a ajuns la guvernare! G. Firea nu mai doarme liniștită”, a scris CTP pe pagina sa de socializare.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, decizia liberalilor de a susţine candidatura independentă a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Şi USR a decis că îl susţine pe candidatul independent, dar PLUS nu este prea fericit. Vlad Voiculescu, potenţial candidat al partidului lui Dacian Cioloş la Bucureşti, n-a fost bucuros la auzul veştii că PNL a decis să îl susţină pe Nicuşor Dan.

„Ieri aveam întâlnire programată cu Nicușor Dan. A amânat-o până astăzi la 15:00. Protocolul propus de mine pentru a merge în tandem a fost de două ori refuzat, acum trei săptămâni prima dată și acum o săptămână a doua oară. Sper ca explicația să nu fie cea despre care citesc acum. Ar fi o mare dezamagire”, a declarat Vlad Voiculescu pentru G4Media.ro.

2 COMENTARII

  1. Uite așa trebuie procedat în toate localitățile țării…. trebuie exterminată ciuma roșie …prin orice mijloace,…ce coronavirus , asta-i fleac pe lîngă ce-a făcut ciuma roșie după război până acum….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here