Milan – Juventus: fotbalul italian își caută noi eroi!

0
203

Scandalul care zguduie fotbalul italian și pe cel internațional poate face ca starurile care calcă strâmb să-și schimbe atitudinea. E un moment pentru ca și noi să reflectăm la responsabilitate și la modul în care ne bucurăm de pasiunea pentru pariurile sportive.

Acum, e momentul ca, în Serie A, caracterele să iasă la rampă, iar campionatul să-și descopere noi eroi care să inspire suporterii!

Bella Italia

Lider în industria de profil din România, Superbet vă oferă în transmisiune directă meciurile din campionatul italian de fotbal, prezente în oferta de streaming live pe site-ul și în aplicația Superbet, plusează și cu SuperCote pentru piețele rezultat final (solistele/soliștii), ofertă de SuperPariuri, unde sunt combinate opțiunile cele mai populare, precum final, marcator, cartonașe, cornere, șuturi pe poartă…

Ai la dispoziție tot ce trebuie pentru ca să trăiești pasiunea pentru fotbalul italian și din postura de parior!

Mai mult, dacă vrei să cauți ceva care să te inspire, ai acces nelimitat la fluxul de bilete din SuperSocial, rețeaua de socializare a pariorilor din aplicația Superbet. Găsești acolo bilete plasate de ambasadori Superbet, influenceri, tipsteri și le copiezi pe cele care te conving.

Tu stabilești miza. Poți astfel să profiți de experiența și spiritul de anticipație al unor foști fotbaliști legendari, al jurnaliștilor sportivi de top și al furnizorilor de ponturi care prind multe serii de bilete verzi.

Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

Care pe care

Acum, pentru a puncta esențialul, îți spunem că Milan – Juve se anunță un meci foarte contondent, cu ambele echipe capacitate să nu piardă. Un potențial PsF X verde, un meci în care ambele echipe să marcheze, și totuși un meci de sub 2,5 goluri.

E presiunea momentului, e presiunea istoriei, și chiar dacă liderul Milan vine după 4 victorii consecutive, această pauză competițională prilejuită de fereastra oferită de meciurile echipelor naționale, angrenate în preliminariile pentru Euro 2024, e posibil să fi tăiat elanul „diavolului milanez”.

„Bătrâna Doamnă” din Torino nu și-a pierdut prestanța, dar nu are constanță în evoluții, iar Milanul îi este unul dintre cei mai incomozi adversari.

Magicienii de pe bancă

Massimiliano Allegri (Juventus) va deveni al doilea cel mai întâlnit antrenor din cariera lui Stefano Pioli (AC Milan). Amănuntul statistic deosebit este acesta: numai două meciuri directe a câștigat Pioli în fața lui Allegri, în 21 de dueluri, pierzând 14 și remizând în 5! Dar cele două victorii au fost în ultimele două meciuri directe!

Cu jucătorii reveniți la echipă abia pe parcursul zilei de miercuri și antrenamentele reluate abia joi, rolul antrenorilor se anunță a fi mai mare decât în alte dueluri de așa calibru.

Care dintre ei se va impune?

Răspunde cu un pariu plasat responsabil la Superbet!

GO SUPER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here