Mărturia-şoc a unui prezentator TV: „Nu m-am spălat pe mâini în ultimii 10 ani. Serios! Microbii nu sunt adevărați”

2
2059

Un prezentator de la Fox News a dezvăluit în direct că nu se spală pe mâini pentru că „microbii nu sunt reali”, dezvăluie BBC.

Dezvăluirea șocantă a fost făcută duminică, după ce o colegă a povestit cum Pete Hegseth (foto sus, intervievându-l pe preşedintele SUA, Donald Trump; alăturat – captură BBC) a mâncat niște resturi de pizza care stătuseră o zi întreagă prin platoul de filmare.

”Rezoluțiile mele din 2019 sunt să spun live lucrurile pe care le spun și în afara emisiunii. Nu cred că m-am spălat pe mâini în ultimii 10 ani. Serios, nu mă spăl pe mâini niciodată. Microbii nu sunt adevărați, nu pot să-i văd, prin urmare nu există”, a spus prezentatorul.

Mai mult, el a afirmat că obiceiul său i-a adus imunitate împotriva bolilor.

”Aceste mâini mi se par destul de curate”, a apreciat el.

Potrivit medicilor, spălatul mâinilor reprezintă cea mai simplă şi mai eficientă măsură de prevenire a infectării, inclusiv în cazul bolilor de sezon (răceala şi gripa).

2 COMENTARII

  1. Ce poti sa te astepti de la un prezentator de la FoxNews? Majoritatea Republicanilor sunt niste ignoranti pentru care stiinta este cel mai mare dusman al omenirii. Astia nu cred nici in evolutie, nici in incalzirea globala, nici in vaccinuri… toate sunt conspiratii ale sorosistilor si globalistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here