joi, aprilie 18, 2024
AcasăPoliticăMarea dorință a președintelui USR în 2019: să vadă cozi la secțiile...

Marea dorință a președintelui USR în 2019: să vadă cozi la secțiile de votare! „După doi ani de guvernare personală a unui infractor…”

-

În mesajul său de Anul Nou, pe care l-a publicat pe Facebook, președintele USR, Dan Barna, face o analiză bine articulată a lui 2018 și exprimă o mare dorință: „Tot ce vreau de la 2019 este să văd cozi la secțiile de vot!”.

Principalele mesaje transmise de Dan Barna

  • „Anul acesta trebuia să fie unul grozav, dar a fost unul amarnic, în care statul a fost sub un asediu fără precedent din ’89, iar bucuria națională a Centenarului nu a existat nici în palidele evenimente formale, nici în sufletul nostru”.
  • „Cinstit vorbind, nu ne-a prea ieșit… Prea puțina implicare și participare la alegerile din decembrie 2016 s-a dovedit a avea un cost enorm pentru noi toți”.
  • „Dar speranța a fost și este prezentă. USR a fost partidul care a păstrat speranța vie împotriva celor mai sumbre așteptări: am strâns un milion de semnături pentru #FaraPenali și inițiativa e acum în Parlament, deși nimeni nu-i dădea vreo șansă; am dus și în acest an vocea cetățenilor revoltați în Parlament; am dovedit organizare și competență în monitorizarea unui referendum căruia, de asemenea, nimeni nu-i dădea vreo șansă”.
  • „2019 va aduce programul de guvernare USR și alternativa credibilă de guvernare la dezastrul PSD-ALDE”.
  • „După doi ani de guvernare personală a unui infractor, care încearcă să ne convingă că furtul și corupția sunt calități cu care trebuie să ne mândrim, după proteste, abuzuri, umilințe, în 2019 avem pentru prima dată șansa să dăm un vot”.
  • „Votul este poate singura cale care ne-a mai rămas să oprim, pașnic, îngenuncherea justiției, distrugerea economiei naționale și izolarea României în Uniunea Europeană. Acest vot pentru europarlamentare, poate și trebuie să arate PSD că ei nu mai reprezintă deloc România în care dorim să ne creștem copiii”.
  • „2019 este, mai mult ca niciodată, despre noi toți și despre puterea noastră, ca cetățeni, de a rezista și de a ne implica”.
  • „Tot ce vreau de la 2019 este să văd cozi la secțiile de vot”.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -