Ludovic Orban anunță prioritatea zero pentru PNL: demiterea lui Dragnea

2
51589
Ludovic Orban anunță prioritatea zero pentru PNL: demiterea lui Dragnea

Șeful liberalilor face un anunț oficial în ce privește strategia partidului pentru următoarea perioadă. Domnul Orban scrie, într-o postare pe Facebook, că primul obiectiv imediat al partidului este demiterea lui Liviu Dragnea, președintele PSD, din poziția de șef al Camerei Deputaților.

„Devine o obligație morală pentru orice parlamentar să voteze scoaterea de pe fața Parlamentului a acestui furuncul care desfigurează imaginea forului democratic cel mai reprezentativ. Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numarate. Vom face ceea ce trebuie cat de curand”, a anunțat Ludovic Orban.

Amintim că, în ultimele zile a sesiunii parlamentare din 2018, a mai existat o încercare de a-l demite pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților.

Ludovic Orban anunță prioritatea zero pentru PNL: demiterea lui Dragnea

O asociere între PNL, USR și PMP a fost cât pe ce să reușească alungarea liderului PSD. Atunci, Florin Iordache, înlocuitorul lui Dragnea din acea zi pentru conducerea lucrărilor, a rezistat eroic. Nu și-a părăsit fotoliul. În acest fel, tentativa de schimbare a fost deturnată, deși Opoziția a anunțat că are majoritatea voturilor.

De asemenea, doamna Raluca Turcan, liderul deputaților liberali, a declarat la sfârșitul anului că va „exista o nouă încercare de schimbare a conducerii pentru că PSD și ALDE nu mai au majoritatea”.

În contextul noilor plecări din PSD, la Camera Deputaților s-a creat o masă critică de parlamentari care pot schimba președintele acestui for. Această acțiune va avea mai multe șanse de reușită dacă vor fi implicate toate forțele politicie din Cameră care i se opun lui Dragnea.

„Ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul. Să chemi la baie un jurnalist care te întreabă de nerealizarea promisiunilor electorale arată un comportament de interlop, de mardeiaș de la colțul străzii. Arată, de asemenea, atitudinea șefului PSD față de presa independentă, care îndrăznește să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist”, a mai scris Ludovic Orban.

Dragnea l-a invitat la baie pe jurnalistul Alex Dima de la Pro TV 

Reacția președintelui PNL vine în contextul răspunsului halucinant a lui Liviu Dragnea când a fost rugat de jurnalistul Alex Dima, Pro TV, să răspundă la o întrebare.

Reporterul dorea să știe opinia lui Liviu Dragnea în legătură cu atragerea fondurilor europene, de ce aceasta e mult redusă față de promisiunile din programul de guvernare PSD.

Liviu Dragnea s-a enervat și l-a chemat la baie. Filmarea incidentului a devenit virală pe rețelele sociale.

S-a creat o situație periculoasă pentru liderul PSD. În cazul în care pierde șefia Camerei Deputaților, poziția sa în partid devine extrem de fragilă. Această schimbare ar atrage un tăvălug de mișcări politice care ar putea arunca în aer partidul.

CITIȚI ȘI:

Ce umilință pentru Tudorel! A primit scrisoare de la Bruxelles, în care sunt lăudate calitățile Codruței Kovesi, inclusiv „rezistența la stres”!

Iată DOVADA că Secţia Adinei Florea este Miliţia lui Dragnea! Documentele MAI probează că Ghiţă minte în cazul Kovesi: plata aducerii în ţară a lui Nicolae Popa a fost făcută de statul român

„Lui Dragnea chiar îi e frică de Kövesi şi de unchiul ei european pe nume OLAF”

 

 

2 COMENTARII

  1. Daaaa, il tot dati afara de luni de zile si tot nu reusiti, halal partid liberal!! USR sunt de o mie de ori mai buni decat voi, macar au luptata cot la cot cu toti cei care sunt contra penalilor, ei s-au zbatut pentru semnaturi pt „Fara penali in functii publice” iar Falca al vostru, pe care il puneti pe liste la europarlamentare i-a oprit cat a putut mai mult si le-a taiat o gramada de semnaturi!! Brava Sica!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here