(P) Lovitură de modă pentru toamna 2023 – pantaloni chinos pentru bărbați

0
145

Fiecare sezon aduce un fel de noutăți în lumea modei. Uneori sunt create soluții complet noi, iar alteori ne întoarcem la clasicii de acum mulți ani.

În 2023, pantalonii chinos sunt deosebit de populari. Cum arată ei? Cu ce să-i purtați? Pentru ce stiluri ar trebui să-i folosiți? Răspunsurile la aceste întrebări le veți găsi în articolul nostru.

Ce sunt pantalonii chinos?

Pantalonii chinos au fost produși inițial doar în China. Ei își datorează numele acestui fapt. De-a lungul timpului, au început să fie folosiți de soldații armatei britanice, care i-au vopsit cu materii prime naturale pentru a spori proprietățile de camuflaj. Apoi, ideea a fost preluată de companiile comerciale, iar pantalonii chinos au devenit foarte răspândiți.

Au devenit cei mai populari în anii 1980 și 1990. Sunt confecționați dintr-un material foarte rezistent și confortabil – o combinație de bumbac și Lycra elastică. Picioarele pantalonilor sunt relativ înguste.

Un element caracteristic al acestui model sunt buzunarele oblice, situate atât în față, cât și în spate.

Pantalonii chinos sunt disponibili în diverse culori închise și deschise. Cel mai adesea îi găsim în magazine în bej, ecru, verde sau gri.

Pantaloni chino – cum să-i purtați?

Pantalonii chino pot fi purtați cu o varietate de stiluri. Cu toate acestea, pentru bărbați, ei funcționează cel mai bine în combinație cu o cămașă. Culoarea nu contează prea mult. Deși este recomandat să alegeți culori contrastante. O cămașă albă este întotdeauna versatilă – cu guler sau cu guler ridicat.

De asemenea, pantalonii chinos sunt perfect combinați cu accesorii strălucitoare, cum ar fi bretelele, papionul, cureaua originală și cravata. Pentru un look elegant, vă recomandăm mocasini.

Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că pantalonii chinos pot completa și un stil sportiv. Tot ce ai nevoie este un tricou și pantofi sport.

Cine ar trebui să cumpere pantaloni chino?

Succesul pantalonilor chinos constă, în primul rând, în versatilitatea lor. Ei pot fi purtați atât de către tineri, cât și de către bărbați de o vârstă respectabilă.

Pantalonii chinos au o croială elegantă, dar, în același timp, sunt foarte versatili. Din acest motiv, ei sunt potriviți pentru diferite ocazii.

Pantalonii chinos pentru bărbați pot fi purtați atât la evenimente semi-formale, cât și la o întâlnire cu prietenii. Acest stil este cel mai potrivit pentru bărbații înalți. Din cauza pantalonilor înguști, pot avea ca efect scurtarea picioarelor. Prin urmare, sunt adesea purtați de bărbați înalți și subțiri, cu umeri largi.

Pantalonii chinos subliniază perfect structura corpului, din același motiv ar trebui să fie atenție la bărbații cu burtă mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here