luni, mai 20, 2024
AcasăUtilLocuri de muncă în Medgidia – afaceri în domeniul agricol

Locuri de muncă în Medgidia – afaceri în domeniul agricol

-

O companie producătoare de îndulcitori pe bază de amidon oferă mai multe locuri de muncă spre care se pot orienta candidații din Medgidia.

Cauți locuri de muncă Medgidia? Poți candida pentru postul de manager achiziții de cereale, pentru postul de agent contractări import-export sau pentru postul de specialist în achiziții și logistică. Studiile superioare în domeniul economic, agricol sau tehnic sunt necesare pentru aceste joburi, de asemenea și experiența pe posturi similare.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la un nivel avansat și, eventual, să aibă cunoștințe de limba turcă, ceea ce ar constitui un avantaj la angajare. De asemenea, sunt importante abilitățile de negociere, organizare și planificare, precum și cunoștințe avansate de lucru pe calculator.

Agent de vânzări – sisteme de fixare pentru construcții

O companie germană producătoare de sisteme de fixare profesionale caută un agent de vânzări pentru zona Dobrogei cu experiență în domeniu și cu studii de profil. Candidatul trebuie să cunoască bine piața materialelor de construcții. Compania oferă mașină și telefon de serviciu, un salariu fix, dar și bonusuri din vânzări, precum și posibilitatea de a face mai multe cursuri și traininguri în Germania.

- Advertisement -

Asistent manager – magazin discount

Unul dintre cele mai cunoscute magazine de tip discount din țară caută un asistent manager pentru magazinul din Medgidia. Este necesar un an de experiență pe un post similar, limba engleză la un nivel mediu, studii medii sau superioare și foarte multă flexibilitate, responsabilitate și organizare.

Compania oferă un salariu motivant și bonusuri, tichete de masă, zile libere în plus, precum și o asigurare medicală care poate acoperi membrii familiei.

Oportunitățile de angajare sunt disponibile în diferite locații, astfel că pe eJobs poți găsi locuri de muncă în toată țara, în Medgidia, dar și în județe apropiate ca locuri de muncă Urziceni, sau joburi în străinătate ca locuri de muncă Germania.

- Advertisement -

Posturile disponibile sunt pentru tot felul de meserii, ca șofer cat. Bstivuitorist, sau de specializare precum consilier juridic, sau stagii de internship. Angajatorii caută candidați cu educație medie care sunt dispuși să se implice în diferite proiecte și să progreseze.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -