„Livulică, tu treci la aprozare şi la napolitane. Aşa cum ne-ai promis!” Florin Călinescu şterge pe jos cu Liviu Dragnea

2
4203

Popularul actor Florin Călinescu intervine dur împotriva lui Liviu Dragneaderanjat de criticile acestuia la adresa antreprenorului sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Ştefan Mandachi de „circ ieftin” şi a spus că în timp ce alții se ocupă cu circul, PSD a început lucrările la centura ocolitoare a Bacăului, care face parte din proiectul autostrăzii care va străbate Moldova.

Utilajele de lucru au fost văzute pe centura Bacăului în aceeaşi zi în care Ştefan Mandachi lansa primul km de autostradă din Moldova, iar a doua zi acestea au dispărut din zona de lucru!

Florin Călinescu a izbucnit pe Facebook:

 

Aflat într-un cuib dâmbovițean de viespii pesediste, Livulică a mai ejaculat o tonă de venin! Că Mandachi a făcut circ. Că doar el, Livulică şi partidul respectiv, vor face autostrăzi în această țară… Pe care doar ei o iubesc! Mandachi a făcut ceva. Livulică, tu treci la aprozare şi la napolitane. Aşa cum ne-ai promis!”

2 COMENTARII

  1. omul cu „Aprozarul”, unul dintre cei mai proști miniștrii în guvernarea Ponta, 2012-2015, cînd cu mare tam-tam se angajase că rezolvă reforma administrativ-teritorială, descentralizarea, standardele de performanță și eficiență în administrație, debirocratizarea.
    rezultate: ZERO! NADA! – Ponta aplauda!
    a sfîrșit prin distribuirea discreționară de fonduri babane către primarii PSD plus cei racolați prin OUG 55/2014 (declarată neconstituțională de CCR și rămasă fără urmări!!!), prin ordine de ministru rămase secrete.
    penalul ăsta vrea acum să ne facă și „horoscopul”… „România 20-40”.
    sîntem blestemați, frate! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here