Acasă News Joi, miting la Ateneu, în fața liderilor UE: "Vrem Europa, nu dictatură!"

Joi, miting la Ateneu, în fața liderilor UE: „Vrem Europa, nu dictatură!”

Prezența la București a celor mai importanți lideri europeni va fi un bun prilej de a le transmite voința clară a poporului român: Europa civilizației, a libertății și a democrației, nu dictatura lui Dragnea sau a oricărui despot balcanic!

Mitingul va fi organizat joi, 10 ianuarie, de la ora 19.00, în fața Piața George Enescu din fața Ateneului Român. În clădirea Ateneului va avea loc preluarea oficială președinției rotative a Consiliului UE de către România. La festivitate vor participa toți liderii Uniunii Europene: președintele Consiliului European, al Comisiei Europene, al Parlamentului European, comisarii europeni, liderii grupurilor politice din Parlamentul European.

Mitingul din fața Ateneului a fost anunțat pe Facebook de organizațiile „Corupția Ucide”, „Rezistența” și „Inițiativa România”. Deviza sa: „We need UE” și „Vrem Europa, nu dictatură”.
„Vrem să fim alături de ei. Vrem să fim văzuți de ei. Vrem să se înțeleagă că, în ciuda politicilor guvernării actuale, românii sunt cetățeni ai Europei, care cred în valorile care stau la baza UE: libertate, stat de drept, justiție independentă, solidaritate, transparență în decizii și în cheltuirea banului public”, scriu organizatorii mitingului.
Participanții sunt așteptați joi, de la ora 19.00, cu steagul României și cel al Uniunii Europene.

loading...

4 COMENTARII

  1. TOTI CEI CARE VOR O ROMANIE FARA DNA si JUSTITIE SUNT COZI DE TOPOR ALE MOSCOVEI! SRI AR TREBUI SA SE AUTOSEZIZE! DE CATE ORI ATI AUZIT LA LATRINA 3 / ROMANIA Tv /TVR ACESTE COZI DE TOPOR — „JURNALISTII” PLATITI DE PSD-ALDE — CRITICAND BESTIILE CRIMINALE DE LA MOSCOVA? IN SCHIMB INJURA NON STOP UE si NATO. SRI DOARME IN LOC SA INESTIGHEZE LEGATURILE ACESTOR TRADATORI DE NEAM SI TARA CU CRIMINALII LUI PUTIN – SVR/FSB/GRU. DACA SRI NU VA FACE DREPATE NOI CEI CE IUBIM ROMANIA VOM FACE DREPTATE FOARTE CURAND. DA, SUNT CETATEAN ROMAN DE ETNIE CROATA SI TARA MEA ESTE ROMANIA!

    • HAI SIKTIR VOMA DE BALEGA ROSIE! AI UITAT CA AI O BERE LA GARDUL AMBASADEI RUSIEI GRATIS? MERGI ACOLO SE SERVESTE NU NUMAI BERE LA GARD, CI SI RAHATUL LUI PUTIN GATA IMPUTIT! VOI TROLII RUSIEI NICI MORMINTE NU VETI AVEA! VETI FI CENUSA FOARTE CURAND. CREMATORIUL CENUSA VA ASTEAPTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările