iSoftBet – Ce este important să știi despre acest provider de software

0
189

Dacă te-ai jucat măcar câteva jocuri de noroc până acum, la operatori online licențiați, cel mai probabil mai multe dintre acestea erau ale providerului de software iSoftBet. El este unul dintre cei mai cunoscuți producători din iGaming, având un portofoliu impresionant, cu sute de titluri atractive.

Acesta nu se diferențiază doar prin diversitatea temelor jocurilor și calitatea lor, ci și prin particularitățile pe care le au.

Cine este iSoftBet și de ce este compania cunoscută în toată lumea?

Producătorul și furnizorul de jocuri de noroc iSoftBet a fost lansat în 2010, în Marea Britanie. Într-un timp foarte scurt a reușit să se facă remarcat în industria de iGaming prin calitate, cantitate și diversitate, dar și prin inovațiile pe care le-a adus și îmbinat armonios în creațiile sale. Principalele valori după care s-a ghidat acest provider de software sunt respectul, curiozitatea și pasiunea, cele 3 fiind ușor de sesizat când te distrezi la un joc marca iSoftBet.

Compania are în momentul de față numeroase certificări pentru a funcționa în mai multe țări, printre care se află România, Danemarca, Portugalia, Ungaria, Spania, Belgia și nu numai. iSoftBet are jocuri stabile, atât când este vorba de video sloturi, cât și în ceea ce privește versiunile de video Poker și jocurile de masă.

De ce sunt jocurile iSoftBet remarcabile?

Primul aspect care se poate remarca la jocuri precum Majestic Megaways, Aztec Gold Megaways sau Shining King Megaways este faptul că producătorul iSoftBet pune foarte mult accent pe unicitate, pe a ieși din tiparele clasice. Spre deosebire de alți provideri, în portofoliul său se regăsesc numeroase sloturi tip Megaways, care nu aduc doar oportunități de câștig, ci și un gameplay palpitant. Acestea au o grafică superbă și tematici diverse, însoțite de efecte audio-video captivante. Astfel, per total, întreaga experiență la un slot marca iSoftBet este de neuitat.

Pe lângă temele inspirate din natură, bazate pe povești de aventură și mitologii sau culturi antice, în portofoliul acestui provider se află și multe păcănele tradiționale. Cu toate acestea, ele nu sunt decât în teorie clasice, pentru că, practic, au numeroase elemente moderne precum multiplicatori, Respin-uri și Jackpot-uri, ca în slotul video Absolute Super Reels, pe care îl poți juca online și în România, la NetBet sau Maxbet.

În afară de acesta, există multe alte titluri interesante, precum Bounty Belles, Jackpot Rango, Wild Ape sau Neptune’s Fortune. Portofoliul acestui producător de software este în continuă creștere, fiind deja anunțate câteva titluri promițătoare, precum The Ruby Megaways, care va fi o reinterpretare îmbunătățită a slotului produs tot de iSoftBet, lansat în 2018.

Unde te poți distra în România cu sloturi marca iSoftBet?

Pe lângă operatorii licențiați Netbet și Maxbet, menționați anterior, iSoftBet se află în oferta mai multor cazinouri de top din România. Compania are parteneriate doar cu agenții care își desfășoară activitatea legal, care au platforme stabile, care pun accent pe nevoile membrilor și pe jocul responsabil al acestora. Printre cele mai cunoscute cazinouri din România care au în oferta lor jocuri de la iSoftBet se află:

  • WinMasters
  • Betano
  • Superbet
  • Public Win

Toate aceste agenții funcționează legal și sunt aprobate de către ONJN. În plus, fiecare în parte oferă câte un pachet de bun venit, promoții periodice și o gamă diversificată de jocuri de noroc. Vezi care dintre ele te atrage mai mult și creează-ți un cont virtual. Indiferent de operatorul pe care îl alegi, joacă responsabil conform unui plan financiar prestabilit și nu face investiții mai mari decât îți permite bugetul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here