duminică, aprilie 21, 2024
AcasăNewsIon Iliescu, tot bolşevic. Nu mai recunoaşte declaraţia pentru Le Figaro. Ziaristul...

Ion Iliescu, tot bolşevic. Nu mai recunoaşte declaraţia pentru Le Figaro. Ziaristul i-a trimis înregistrarea

-

Ion Iliescu nu s-a schimbat. Face exact ce-a făcut toată cariera sa politică. Azi zice una, mâine alta, pomâine şi una şi alta. Exact cum făceau bolşevicii. Minciuna era arma lor pentru a submina poporul. Într-o postare pe blogul personal, Iliescu neagă declaraţiile citate de Le Figaro potrivi cărora „PSD e într-o criză gravă” din cauza problemelor penale ale lui Liviu Dragnea:

Am citit cu uimire amestecată cu dezgust un soi de compilație despre PSD și despre situația politică din România, apărută în Le Figaro. Uimire, pentru că Le Figaro a fost întotdeauna un ziar solid, care practica jurnalism de calitate. Dezgust, pentru că sunt citat cu lucruri pe care NU le-am declarat niciodată, nici ziarului Le Figaro, nici altcuiva.

Nu cred că avem în față un fake news, ci un act de război mediatic. Ceea ce mi se pare la fel de inacceptabil ca și atribuirea unor afirmații care nu-mi aparțin. Regret că lucrurile au ajuns atât de jos în presă. Mi se pare că jurnalul îmi datoreaza scuze și rectificarea respectivelor afirmații.

- Advertisement -

Fostul președinte Ion Iliescu a declarat pentru ziarul francez Le Figaro că ”este o perioadă dificilă și confuză pentru PSD, care trăiește cea mai gravă criză politică a sa”.Fondatorul PSD și fostul președinte al țării a mai declarat pentru publicația franceză că ”poziția personală a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne în PSD”.

Iliescu a mai spus că în România nu există astăzi ”alternativă la PSD, nu există altă forță capabilă să răspundă nevoilor societății”.

Jurnalistul de origine română Paul Cozighian, cel care i-a luat interviul lui Ion Iliescu, a reacţionat şi el după negarea lui Ion Iliescu:

- Advertisement -

„E foarte posibil ca dânsul să nu-şi mai amintească pur şi simplu. Eu mă bucur că a scris acel text pentru că ne dă ocazia să continuăm discuţia pe această temă. Ce a spus Iliescu nu numai că este adevărat, dar este extremd e grav. Da, tocmai acum o caut (înregistrarea cu domnul Ion Iliescu -n.r.) ca să aleg exact fragmentele respective. Tocmai am trimis şi dânsului. Am mulţumit foarte mult că a participat.”, a declarat Cozighian citat de Mediafax.

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Batranete,haine grele. Bre iliescule,daca nu-ti amintesti ca ai dat interviu cu saptamani in urma nu prea merge cu tineretul de azi sa-l prostesti ca nu mai tii minte.Astia imediat iti arata memorystickul si te face de cacao infasurat in fisier. E data naibii generatia asta care isi face selfie pe vagoane si inregistreaza bataile la scoala cu tehnica de import.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -