Iohannis se pregăteşte să respingă bugetul. „E făcut pentru bunăstarea PSD şi a unui grup restrâns de la vârful acestui partid cu interese paralele românilor”

0
3113

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi, a reacţionat azi, în numele preşedintelui Klaus Iohannis, pe tema bugetului pregătit de PSD pentru 2019.

„Bugetul nu este făcut pentru binele României şi pentru bunăstarea PSD. În pofida numeroasele semnale, grupul restrâns de la vârful PSD a mers înainte cu acest buget. Este un buget pentru interese paralele ale liderilor acestui partid. Este un buget de austeritate, cu disponibilizări, zero investiţii pe alocuri. Era nevoie de investiţii pentru români, nu pentru camarila de partid. Singurul lucru bun este creşterea alocaţiilor pentru copii, o victorie a PNL în parlament, pe care PSD a vrut să o blocheze. Este o risipă de bani alocarea fondurilor imense pentru partide şi o iresponsabilitate clară lăsarea situaţiei persoanelor defavorizate pe seama primăriile. Preşedintele va lua o decizie în zilele următoare legat de proiectul de buget pe 2019”

CITIŢI ŞI:

„Vă pregătiți de război?” Bugetul Jandarmeriei pentru armament și muniție de război crește cu 520%

Trei metode prin care Dragnea a anihilat SRI, lăsând România pradă agresiunilor străine și corupției interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here