Iohannis lovește cu cazul Tăriceanu: „În relația cu PSD, un termen rezonabil poate fi de două-trei luni”

1
4715

Klaus Iohannis nu va semna prea curând plecarea din guvern a miniștrilor Paul Stănescu și Lucian Șova. Și nici numirea, în locul lor, a Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici.

Nervozitatea PSD-iștilor a fost contracarată de șeful statului cu un argument implacabil: „termenul rezonabil” stabilit de Senat pentru a discuta ridicarea imunității lui Tăriceanu.

Klaus Iohannis ctre ziaristi, la Cotroceni:

Mă întrebați de așa-numitul termen rezonabil. Da, este o bună întrebare, însă un termen rezonabil pentru un răspuns instituțional la acest nivel trebuie să îl definim în așa fel încât să fie valabil pentru toți participanții la conducerea statului. Și cum m-am așteptat ca această chestiune să apară în discuție, m-am documentat cum acționează PSD-iștii. Ca să luăm aceeași măsură.

Aflăm, de exemplu, că la Senat s-a depus o solicitare de acceptare a urmăririi penale pentru o persoană, președintele Senatului, într-o chestiune. Am așteptat un vot sau o rezoluție a Parlamentului. Ei, ce gândiți?, Parlamentul controlat de majoritatea PSD-istă a considerat că un termen rezonabil este de două-trei luni și au amânat dezbaterea și votul până în februarie. Și atunci cu siguranță putem cu toții să ne inspirăm de aici; că dacă avem de-a face cu PSD-ul, un termen rezonabil poate fi considerat și 2-3 luni de zile.

1 COMENTARIU

  1. Bun Iohannis aici , i-a lovit direct in plex . Putea sa-i mai loveasca si pina acuma ? Putea , daca era avid de comunicare si iubitor de lovituri la plex . Dar s-a dovedit mai mare iubitor de vacante , de confort si de viata tihnita . Concluzia ? Net inferior lui Basescu , care murea cu ei de git .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here