Iohannis, dă-te prins! Cioloş, candidezi degeaba! Nu v-ajută horoscopu’, runele sunt cu PSD!

4
10366

De cinci zile-ncoace, de la Revelionul cu ciorbă de potroace, Antena 3 o ține în predicții politice. Dar nu pe bază de sondaje, ci de horoscoape. Astrele, nene, să vedem ce zic astrele!

Iar astrele nu-i dau nicio şansă lui Klaus Iohannis la prezidențiale. Mă rog, astrele selectate de argații lui Voiculescu, că sunt atâtea stele pe cer, încât ai de unde alege.

A fost ordin de zi pe unitate: băi, atenție, comanda la mine! Toată lumea face analiză politică pe bază de horoscop! Hai, acum, cât Mercur e în fază retrogradă! Ce dracu’, când mai avem noi norocu’ ăsta?! S-a înțeles? Executaaaaarea!

Și s-au pus reptilienii pe treabă şi au descoperit că, da, Vărsătorul stă bine în casa lui Mercur. V-ați fi imaginat una ca asta?! Da, da, da, Pleşoianu e Vărsător, deci Pleşoianu va fi preşedinte! Dacă aşa vor luminițele de pe cer… Bine, şi eu sunt Vărsător, dar nu voi fi preşedinte, pentru că nu m-am pus bine cu stelele.

Nu, mă, nu cele de la Secu, ale lu’ Dom Profesor, ci stelele de pe cer, care luminează aproape ca steluțele de plastic puse de Găbița Firea pe bulevardele Capitalei… mă rog, mai tare ca Găbița nu poate fi nici Cerul, că nu din cer ne vin banii de salarii, ci de la Primăria lu’ Găbița

Și dă-i, şi luptă cu horoscoapele! Să vezi, măi nene, ce mai dezbăteau karma de Fecioară cu Peşti alde Porumbel, Voicu, Ursu, Dumitrescu, Tudor şi a lu’ Zamfir, plus încă vreo câțiva cu nume incerte (cam toți care n-au plecat în vacanță). Toată lumea era cu ascendentu-n gură, ca să tragă, la ceas de seară, concluzia potrivită: nu, nenică, Cioloş nu e Leu, aşa cum se pretinde, ci un biet pisoiaş! Vai de capu’ lui, aşa vrea să câştige el alegerile, ca un „small cat”?!

Cât despre invitați, ce să povestim… De la Lidia Fecioru la Voropchievici, de la Minerva la Mariana Cojocaru, vreo două duzini de astrologi, cerologi, stelologi, horoscopologi n-au plecat nicăieri, au fost consemnați în cazarmă, ca să fie pe fază la analiza politico-antenistă de început de an. Gâdea şi Badea au fost plecați în vacanță, trebuia să mintă cineva în locul lor. Genială idee: să mințim poporul cu stelevizorul!

Iohannis, dă-te prins! Cioloş, candidezi degeaba! Runele lu’ Dom’ Profesor lucrează pentru alții.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here