Iohannis, atac la Tudorel Toader pentru absenţa de la CSM

1
165

Preşedintele Klaus Iohannis a sosit azi la CSM, în şedinţa unde va fi aleasă conducerea acestei instituţii vitală pentru soarta justiţiei din România şi a democraţiei însăşi.

„Ministrul justiţiei ar trebui să fie primul care să vă susţină şi să se bată pentru independenţa magistraţilor. Văd că azi are altă treabă decât să ne onoreze bilanțul. El este principalul iniţiator al proiectelor de lege contestate înclusiv de UE. Prin funcţia de ministru al Justiţiei, el este membru de drept al CSM și are obligația să fie cel dintâi care respectă aceste principii”, l-a „altoit” preşedintele pe cel considerat cel mai nociv ministru al Justiţiei din istoria României moderne.

Tudorel Toader a devenit instrumentul principal al atacurilor la justiţie şi pentru blocarea luptei anticorupţie declanşate de PSD-ALDE. Cea mai gravă lovitură pusă la cale de el a fost revocarea fostei şefe a DNA Laura Codruţa Kovesi, considerată în ţară şi în străinătate o veritabilă eroină a luptei împotriva politicienilor corupţi.

Recent, Toader a orchestrat un al doilea atac grav, taxat inclusiv de Uniunea Europeană în cel mai dur Raport MCV: tentativa de debarcare a procurorului general Augustin Toader. Toader a aruncat la coş mesajele Comisiei de la Veneţia, din care face parte, care cerea renunţarea la atacurile la justiţiei prin modificarea legislaţiei în domeniu făcute şi cu ajutorul lui Tudorel Toader.

„Ministrul Justiţiei ar trebui să fie primul care să vă protejeze”, a spus Iohannis azi la CSM, în absenţa lui Tudorel Toader.

1 COMENTARIU

  1. Am intels ca, imediat ce a plecat Presedintele, a si aparut soboloanul de Toader..Acest om josnic nu are nici macar barbatia sa sa-si asume propriile marlanii!!Acest individ este autorul de necontestat al distrugerii Statului de Drept si al intoarcerii Romaniei la dictatura, cel mai odios personaj al perioadei de dupa 90!!!O noua dictatura, dupa nici 30 de ani de la ultima, care de data asta ne va ingropa definitiv!!!Cine nu e capabil sa vada si sa inteleaga, as ruga sa aibe macar bunul simt sa taca , asa cum tace in genunchi fericit in fata tancului PSD-ist..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here