Dragnea a pus mâna şi pe CSM. Judecătoarea Lia Savonea, aleasă şefă a instituţiei

6
261
Lia Savonea, şef CSM, susţine SS-Gestapo împotriva UE

Judecătoarea Lia Savonea, care a devenit aliata indirectă a PSD-ALDE în atacul lor la independenţa justiţiei, a fost aleasă adineauri şefă a CSM. La şedinţă, a fost prezent înainte de alegerile interne şi preşedintele Iohannis, care le-a transmis magistraţilor puşi să apere independenţa justiţiei că românii s-au bătut în stradă pentru soarta democraţiei româneşti. Iată însă că mesajul lui Klaus Iohannis nu a fost luat în seamă de majoritatea membrilor CSM, care au decis să dea instituţia pe mâna unei magistrate considerate deja de partea clanurilor politice penale care au pornit atacul la statul de drept.

Savonea este un duşman declarat al Cristinei Tarcea, şefa Înaltei Curţi, care a cerut urgentarea soluţionării dosarului în care e judecat Liviu Dragnea pentru angajările fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman. Tot Savonea e cea care a influenţat decisiv votul în CSM împotriva Rezoluţiei Parlamentului European care acuza guvernul PSD-ALDE pentru atacul la justiţie. Deci, Savonea a votat indirect pentru atacul la justiţia pe care ea o reprezintă la vârf!

De asemenea, aşa cum a dezvăluit jurnalista Ioana Ene Dogioiu, specializată în domeniul justiţiei, Savonea este cea care i-a pus în libertate pe interlopii clanului Mararu!  „Secţia Penală a Înaltei Curţi; de cine va fi ea condusă? DeDaniel Gradinaru, un apropiat, mâna dreaptă la Curtea de Apel Bucureşti a Liei Savonea.
Împreună cu Lia Savonea, el a decis scoaterea din arest preventiv a fraţilor Mararu, implicaţi în atentatul din Vitan, în 2012, şi condamnaţi apoi definitiv la 11 ani, respectiv 8 ani de închisoare, pentru instigare la omor calificat.”, a scris Dogioiu.

Ce altă legătură demonstrată cu interesele lui Liviu Dragnea are Lia Savonea? Judecătoarea Alina Ghica (foto alăturat), de la Curtea de Apel Bucureşti, care i-a dat recent câştig de cauză lui Dragnea în procesul intentat de acesta Înaltei Curţi privind felul de constituire a completurilor de 5 judecători. Dragnea a făcut acţiunea cu scopul de a câştiga timp. Ghica, tovarăşă bună cu Lia Savonea, i-a făcut pe plac. Prin voia lor, Dragnea poate distruge România liniştit în continuare.

CITEŞTE ŞI:

Asaltul final împotriva justiţiei. „Pentru prima oară, mi-e frică!”

6 COMENTARII

 1. Pana la urma, pe ea a ales-o majoritatea din CSM. Deci, majoritatea lor sunt ca ea.
  Pe politicienii care ne fura si ne distrug, i-a ales tot majoritatea, sunt pe gustul majoritatii romanilor.
  Ma intreb: daca deputatii si senatorii ar fi extrasi absolut aleatoriu, dintr-o „urna” in care sunt introduse numele tuturor cetatenilor romani adulti, cum ar iesi parlamentul? Mai cinstit, mai de caracter?
  Astia suntem si astia ne reprezinta. Ca sa se schimbe ei, trebuie sa ne schimbam noi.
  Cum anume? Prin reguli stricte, legi severe si bine gandite. Dar nu facute sau girate de madam Savonea sau de gasca ei, ca am ajunge de unde am plecai.

  • Pai vedeti cat de complicat e acest cerc vicios pornit de mafia PSD??Ca sa se schimbe ei, trebuie sa ne schimbam noi, spuneti..Cum??Pin legi severe…Pai ei fac legile!!!Si ei nu se vor schimba niciodata!!Iar pe aceste legi, nici noi nu ne vom schimba niciodata, decat cei care au capacitatea mentala sa o faca independent si indiferent de legile si comportamentul derbedeilor, sau cu atat mai mult , oripilati de comportamentul lor!!Cine nu poate sa o faca??Idiotii care au votat si inca sustin acest regim diabloic,si care sunt efectiv irecuperabili si se constituie intr-un balast absolut nefolositor acestei tari!!!Cum se poate rupe cercul vicios? Organizandu-ne intr-o forta uriasa ca numar si capabilitate, care sa zdruncine din temelii societatea prin orice metode civilizate sau extreme!!Spun ba, pt ca animalele care ne conduc sunt efectiv nepasatoare la civilizatie!!Si pana nu ne vom organiza s afacem proteste dure care sa-i puna pe fuga sau macar masuri extreme cum ar fi o greva fiscala sau blocari de institutii publice, capabili fiind sa ne luptam cu politia lor politica , jandarmeria, nu vom rezolva nimic..Societtea romaneasca inca nu e atat d eisperata incat sa faca asta..Ca ds constiita nu are rost sa vorbim la romani..Cu multa stima..

  • Spuneti : „Ca sa se schimbe ei, trebuie sa ne schimbam noi.” Si aveti dreptate, insa schimbarea nu vine „prin reguli stricte, legi severe si bine gandite”, ci prin educatie. Este adevarat, asa ceva nu se face intr-o luna, doua, ci in ani de zile de educatie scolara + educatia de „sapte ani de-acasa”. Unde suntem acum : cu toata tragedia situatiei, este si un lucru bun – daca acum 2 ani atat de multi in tara asta n-au iesit la vot, ceea ce a dus la psd-draknea, cel putin acum sunt convinsa ca multi si-au dat seama de cat este de important votul, iar asta e tot educatie, una CIVICA.

 2. Savoniera asta a lu’ draknea a fost votata majoritar in CSM, insa nu toti de acolo sunt ca ea, dovada votul foarte strans de 10 la 9. Judecatoarele pe care ea le controleaza sunt in numar de 5, mai puneti 2 dobitoci la socoteala, aia care reprezinta, vezi Doamne, societatea civila(numiti de psd), mai puneti votul javrei buboase plus votul procurorului care a iesit vicepresedinte, si-atat. Impotriva – procurorii, in numar de 4, si Augustin Lazar, tot procuror, 3 judecatori – Bogdan Mateescu, Mihai Balan, Andrea Chis si d-na Tarcea, sefa ICCJ. Deci, nu se poate spune ca are o majoritate prea confortabila, daca javrele-alea de reprezentanti ai societatii civile ar fi fost ziaristii Cartianu si Ciocazanu, evident ca jarteaua asta psdista n-ar fi iesit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here