joi, aprilie 18, 2024
AcasăNewsIohannis: "Acest guvern e condus de infractorul Dragnea prin interpuși. De facto,...

Iohannis: „Acest guvern e condus de infractorul Dragnea prin interpuși. De facto, România nu are prim-ministru”

-

Președintele Klaus Iohannis a făcut astăzi un rechizitoriu dur guvernării PSD-ALDE.

 • „Doamna premier confundă guvernul cu partidul. E normal să discute în partid aceste chestiuni, dar e anormal ca premierul să nu vină să explice națiunii de ce revocă miniștri”.
 • „Această doamnă pur și simplu nu înțelege cum funcționează statul”.
 • „De facto, România nu are prim-ministru”.
 • „Acest guvern e condus de infractorul Dragnea prin interpuși”.
 • „Sub acest Dragnea, PSD și-a pierdut capacitatea de a acționa politic. PSD nu mai știe să facă politică”.
 • „Această manieră de a încerca să conducă statul de la partid o cunoaștem de la un regim care s-a încheiat în decembrie 1989”.
 • „PSD guvernează prost. PSD legiferează foarte foarte prost”.
 • „PSD pur și simplu nu mai e capabil să negocieze politic, nici măcar nu încearcă să negocieze. Încearcă să-și impună voința prin politica pumnului în gură. Se vede și în Parlament, și la Guvern. E inacceptabil!”
 • „Am cerut câteva date pentru a vedea calitatea legilor votate de majoritate. În treizeci și ceva de situații am sesizat CCR. În peste 25 de cazuri, CCR mi-a dat dreptate și a declarat actele respective parțial sau integral neconstituționale. Într-un singur an, peste 25 de legi neconstituționale!”
- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Parca am intrat intr-o stare de prostratie, ne uitam ca prin sticla cum se perind NUMAI absurditati si oprelisti in calea celor care incearca sa stopeze absurditatile si un partid merge ca prin branza inainte cu o vointa feroce de haita de lupi corciti cu vulpi. Iar ceilalti se lamenteaza, dau din aripi ca si neputiinciosi, parc-ar fi pui de rata intr-un tarc si nu au scapare ! Haideti mai oameni buni ca nu-i a buna.Oare ce tavalug al istoriei ne asteapta?! Nu mai nimeni treaz cu adevarat ? Nu doar sa semnaleze si sa se vaite, ci SA ACTIONEZE?!

 2. Da’ de unde d-le presedinte, avem 2 prim ministrii, din umbra: dracnea, ala care invie mortii la alegeri si fura tot ce-i place, si valcov, care isi ascundea averile prin cimitire si prin pereti, primea cadouri lingouri de aur de la famelie, eminenta cenusie cu 8 ani condamnare, brrrr!!! Au astia ce au cu mortii, morti care sper sa-i si „ingroape” cat mai repede, nu de alta, dar altfel ne ingroapa ei pe noi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -