Învață cum să-ți dezvolți afacerea prin cursuri de marketing online!

0
135

Atingerea obiectivelor de business și maximizarea potențialului de afaceri pot fi realizate prin intermediul cursurilor de marketing online. Acestea oferă posibilitatea de a învăța strategii dovedite, care au funcționat pentru alte afaceri și ar putea fi relevante și pentru a ta. Pe lângă asta, prin intermediul acestor cursuri îți poți optimiza campaniile de marketing online, reducând costurile și maximizând profitul.

Ce cursuri este recomandat să urmezi dacă vrei să-ți dezvolți afacerea prin intermediul marketingului online?

Dacă ești pregatit să-ți cresti afacerea, aceste cursuri de marketing online interactive, susținute de experți în domeniul marketingului digital, te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivele.

Cursuri SEO

Cursurile SEO ajută antreprenorii prin îmbunătățirea performanței site-ului lor în motoarele de căutare, ceea ce poate duce la o creștere a traficului și a vizibilității afacerii. Acest lucru poate duce la mai multe conversii, generarea de lead-uri și, în cele din urmă, creșterea vânzărilor și a profitului.

Urmând cursuri de SEO, vei fi de asemenea la curent cu informații despre cele mai recente tendințe și strategii în domeniu, ce ajută antreprenorii să rămână competitivi.

O. D., manager al unei firme de transport din București, a folosit cunoștințele noi asimilate la cursul de SEO pentru a obține o poziție și o vizibilitate mai bune pe Google pentru cuvintele căutate de audiență, folosind apoi veniturile obținute în extinderea flotei și a afacerii.

Cursuri Google Ads

Cursurile Google Ads ajută la creșterea afacerilor prin îmbunătățirea performanței campaniilor de publicitate online, ceea ce poate duce la o creștere a traficului și a vânzărilor.

La cursuri vei învăța cum să optimizezi campaniile pentru a ajunge la publicul-țintă potrivit, cum să utilizezii diversele tipuri de cuvinte-cheie și cum să creezi anunțuri atractive și eficiente. Nu în ultimul rând, vei afla cum să monitorizezi și să analizezi performanța campaniilor și cum să adaptezi strategia în funcție de rezultatele obținute.

A. S., director la o firmă de software din București, a obținut reducerea costurilor campaniilor de Google Ads folosind cunoștințele dobândite pentru analiza și optimizarea lor, și a reinvestit sumele în atragerea mai multor clienți și prin alte canale de marketing

Cursuri Facebook Ads

Cursurile de social media marketing, și în special cele de Facebook Ads, pot ajuta antreprenorii să utilizeze platformele de social media pentru o creștere masivă a brand awareness-ului și a vânzărilor.

Urmând un astfel de curs, vei învăța cum să creezi campanii publicitare eficiente pe Facebook, cum să targetezi publicul-țintă, cum să optimizezi bugetul și cum să analizezi performanța campaniilor.

La un curs bun de Facebook Ads vei afla informații despre cele mai recente tendințe și caracteristici ale platformei, cum ar fi opțiunile de publicitate dinamice sau utilizarea pixelulul Facebook pentru remarketing, și multe alte metode pentru a-ți crește afacerea prin intermediul platformelor de social media.

M.C., Co-fondator la o firmă producătoare de pantofi de lux din Oradea, a reușit creșterea numărului de persoane care o urmăresc în social media punând în practică informațiile obținute la cursul de Social Media & Facebook Ads. Ajungând în atenția persoanelor care vizitaseră deja site-ul, prin remarketing, a câștigat la prețuri mici o audiență interesată să achiziționeze produsele ei.

Cursuri Content Writing

Cursurile de content writing ajută la creșterea afacerilor prin îmbunătățirea calității conținutului lor online, ceea ce poate duce la o creștere a traficului, a vizibilității afacerii și a conversiilor.

La curs vei învăța cum să scrii conținut optimizat, dar și atractiv, persuasiv sau cu potențial viral. Cum să construiești o relație mai bună cu publicul prin intermediul conținutului, cum să dezvolți un stil și un ton de voce propriu, cum să adaptezi conținutul la diferite formate și canale, cum să dezvolți un calendar editorial și cum să măsori eficacitatea conținutului.

M.O., o tânără mămică bloggeriță din Brașov cu o idee de afaceri, și-a dezvoltat blogul folosind metodele de creare și distribuire conținut conform tehnicilor învățate la curs, dezvoltând o audiență mai largă în social media și atrăgând mai mult trafic organic și interesant de postările ei. Blogul ei a devenit apoi o platformă de promovare a produselor ei de educație privind îngrijirea copiilor și a început ulterior să ofere servicii de marketing online și firmelor din zonă.

Cursuri Google Analytics

Cursurile de Google Analytics pot ajuta antreprenorii prin oferirea de informații despre cum interacționează vizitatorii cu site-ul lor, cum ajung acolo și ce pagini sunt cele mai populare. Aceste informații pot fi utilizate apoi pentru a optimiza site-ul pentru performanță, pentru a identifica și a urmări obiectivele de conversie și pentru a segmenta audiența pentru a targeta campaniile de marketing mai eficient.

De asemenea, un curs bun de Google Analytics poate ajuta la identificarea problemelor de navigare și de utilizare a site-ului care ar putea împiedica vizitatorii să devina clienți, și la ce măsuri le-ar putea remedia.

D.D., CEO din Cluj la un magazin online de produse bio, a obtinut creșterea traficului și a vânzărilor identificând cu ajutorul informațiilor învățate la cursul de Google Analytics care sunt paginile care ar aduce mai mulți clienți dacă ar fi prioritizate și cum să crească traficul și conversiile, investind în campaniile care-i aduc rezultate bune și oprindu-le pe cele care doar îi consumau bugetul.

Cursuri Marketing Online

Cursurile generale de marketing online pot ajuta antreprenorii să-și crească afacerea prin oferirea unui fundament solid în strategiile de marketing digital. Acestea pot include module despre cum să creezi un plan de marketing, cum să utilizezi canalele de marketing online precum SEO, social media, email marketing-ul și publicitatea online pentru a atinge obiectivele afacerii.

Aceste cunoștințe vor ajuta antreprenorii să dezvolte strategii de marketing mai eficiente, care să conducă la creșterea vânzărilor și a veniturilor.

A.B, antreprenor cu diverse afaceri în Timișoara, a folosit cunoștințele învățate la cursurile de marketing online pentru a-și dezvolta o echipă internă pe care o coordonează pentru promovarea proiectelor sale, precum găsirea de clienți pentru o hală cu spații de închiriat.

Unde poți urma cursuri de marketing online practice pentru creșterea afacerii?

Deși online se găsesc o mulțime de cursuri pe acest subiect, o mare parte din ele sunt neactualizate, iar ca în orice domeniu unde lucrurile se schimbă rapid, sunt necesare insight-urile experților care sunt la curent cu modificările platformelor și alte noutăți din domeniu.

De asemenea, fără o parte practică și o atenție personalizată a trainerilor asupra proiectelor cursanților, s-ar putea ca ideile din cursurile online să nu fie atat de bine asimilate sau să nu se potrivească afacerii tale.

Iată academiile unde poti gasi cursuri interactive predate de specialiști în domeniul marketingului online!

Make It Academy

O academie care oferă un pachet cu fiecare din cursurile menționate mai sus, pentru începători sau intermediari, la un preț avantajos, este MAKE IT ACADEMY.

Inițial, cursurile se desfășurau doar fizic în București și necesitau deplasare pe parcursul weekend-urilor de susținere a cursurilor, dar din martie 2020 acestea se desfășoară în mod hibrid – atât la sediu, cât și online.

Cursurile Make It Academy sunt dedicate „antreprenorilor care vor să-și crească afacerea, celor care vor să-și construiască o carieră în domeniu, dar și profesioniștilor care doresc o specializare completă în marketing online”.

Digital Marketing Academy

Pentru cei care nu pot participa la cursuri de weekend, cea mai bună soluție o reprezintă cursurile de marketing aprofundate cu durata de 12 săptămâni, cu desfășurare în timpul săptămânii, după programul de lucru, de la Digital Marketing Academy.

Digital Marketing Academy reprezintă o soluție bună și pentru antreprenorii care preferă să trimită angajații la cursuri sau care vor să organizeze traininguri private pentru echipa lor, oferind o flexibilitate în privința urmării cursurilor și în timpul săptămânii.

London Marketing Academy

Pentru cei cu o afacere internațională sau care-și doresc o certificare recunoscută atât în UK, cât și internațional, și cunosc limba engleză la un nivel suficient de bun conversațional pentru a participa la un astfel de curs, trainerii London Marketing Academy oferă cursuri practice ce pot fi urmate și din România, online, live pe Zoom.

Indiferent dacă vrei să urmezi cursurile pentru a deveni chiar tu un profesionist în marketing digital, dacă vrei să afli cum să-ți optimizezi campaniile de marketing online sau să știi să coordonezi promovarea online a afacerilor tale, a angajaților sau a agenției pe care o plătești, cursurile practice de la aceste academii îți vor oferi de la zero toate cunoștințele de care ai nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here