Inspirație și optimism fără limite: 95 de super-pariori au mizat pe 3-0 la România – Ucraina!

1
1452
Două bilete câștigătoare, pariate la cote diferite: unul înaintea meciului, altul live, la scorul de 1-0

Cine s-ar fi gândit că România nu doar că va învinge Ucraina în primul meci de la turneul final, ci și că va câștiga la scor de neprezentare? Ei bine, au existat o mulțime de optimiști super-inspirați!

Nu mai puțin de 95 de pariori Superbet au mizat înaintea partidei, online sau în agenție, că selecționata noastră va învinge cu 3-0. Acest scor corect a avut înaintea partidei o cotă de 75,00! Iar unul dintre acești pariori a avut atât de multă încredere în pronosticul său, încât a mizat 180 de lei și s-a ales cu un câștig de 13.500 de lei. Biletul său, plasat luni, la ora 13.45 (cu două ore și un sfert înainte de startul meciului), are seria 892F-SBDMLX și poate fi verificat pe site-ul și în aplicația Superbet.

În afara celor 95 de super-pariori care au mizat pe acest rezultat înaintea partidei, alți 127 au mizat LIVE pe scor corect 3-0, prinzând însă cote mai mici, în funcție de evoluția partidei. Dintre ei s-a remarcat un parior care a ales pronosticul corect după ce România deschisese scorul, iar cei 500 de lei investiți, la o cotă de 35,00, i-au adus un câștig de 17.500 de lei. Biletul său are seria 8986-EEFY6L.

Screenshot

Următorul meci al României la competiția din Germania este sâmbătă, de la ora 22.00, când întâlnim Belgia, pe stadionul din Köln. Dacă te simți inspirat, așa cum au fost cei 95 de pariori care au ghicit înainte partidei scorul corect de la confruntarea cu Ucraina, verifică oferta Superbet pentru duelul cu belgienii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.