Firea nu-și recunoaște înfrângerea, deși e la 10% în urma lui Nicușor Dan! Speră că spre dimineață se va schimba rezultatul

1
2567
E mult de lucru după Gabriela Firea

Gabriela Firea frizează nebunia. Primărița zdrobită a Capitalei nu recunoaște rezultatele exit-poll-ului anunțat duminică seară, la ora 21.00, care l-a anunțat pe Nicușor Dan noul primar al Capitalei, cu 9,6% peste candidata PSD (47,8% – 38,2%).

„Cu puțin timp în urmă s-au închis urnele. Acum începe numărătoarea. Tradițional, spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puțin așa s-a întâmplat în București acum 4 ani. Pe la 4-5 dimineața erau numărate circa 80% din voturi, iar spre dimineață, pe la 8-9, deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice alte cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit-poll-uri, nu au cum să fie cele oficiale. Dar nu înseamnă că vom avea din această seară învinși și învingători”, a spus Gabriela Firea duminică după anunțarea rezultatelor exit poll, într-o intervenție live pe Facebook.

„Trebuie să așteptăm rezultatul oficial de mâine. Sunt convinsă că majoritatea bucureștenilor prezenți astăzi la vot mi-au dat un vot de încredere, iar de mâine trebuie să mă întorc iar la muncă, să pun – cum se spune – osul la treabă, cu și mai multă motivare și energie. Iar în caz contrar, sunt același om demn, implicat și cu siguranță, oriunde mă voi afla, voi iubi Bucureștiul, îi voi iubi pe bucureșteni și sunt convinsă că-i voi reprezenta cu cinste”, a mai spus candidata PSD..

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Vrea cateaua sa zica ca vor fura cum au facut data trecuta cu Clotilda, cea care seara era castigatoare iar dimineata pierdea…Cate voturi pre-stampilate pentru firea au manevrat hotii din psd cred ca nici ei nu mai stiu, si tot degeaba!!!!! VICTORIE!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here