FCSB și CFR, umăr la umăr în lupta la titlu. Vezi primele Cote Superbet pentru câștigătoarea SuperLigii!

0
351

Startul SuperLigii 2024-2025, al treilea sezon în care prima ligă de fotbal din România e sponsorizată de Superbet, e la o aruncătură de băț distanță, iar întrebările încep să apară. Reușește FCSB să-și apere titlul? Readuce Dan Petrescu CFR-ul pe ruta câștigătoare sau Univ. Craiova și Rapid vor oferi marea surpriză?

Avem primele Anteposturi Superbet pentru echipa care va triumfa, dar și pentru alte piețe cu care poți da lovitura dacă ești inspirat!

Vezi aici Cotele Antepost Superbet pentru câștigătoarea SuperLigii!

FCSB și CFR, foarte aproape una de alta

Roș-albaștrii vor începe sezonul în Supercupa României și în preliminariile Ligii Campionilor, apoi își vor îndrepta atenția spre încercarea de a cuceri al doilea titlu consecutiv, după ce anul trecut au pus capăt unei serii de opt ani fără cel mai important trofeu intern. Campioana în exercițiu i-a transferat pe Ștefănescu, Popa și Kiki, îl va pierde 99% pe Florinel Coman, dar, chiar și așa, e prima favorită a Cotelor Antepost Superbet la cucerirea titlului, cu o cotă de 2,30.

Învinsă clar în lupta din sezonul trecut, CFR a revenit la opțiunea Dan Petrescu, iar întoarcerea lui SuperDan în Gruia e sinonimă cu reintrarea feroviarilor cu șanse reale în bătălia pentru coroană.

Obișnuiți să domine competiția, cu cinci ani consecutivi în care au luat titlul, ardelenii pleacă tot din prima linie a „grilei”, dar au o cotă ceva mai mare față de FCSB: 2,50 e cota pentru un triumf al CFR-iștilor clujeni!

În afara celor doi granzi, speranțe de titlu mai sunt în Bănie, în Giulești, la Constanța, dar și în Covasna. Univ. Craiova are o cotă tentantă, de 9,00, pentru cucerirea unui prim titlu după trei decenii, fiind urmată de Rapid, posesoare a unei cote de 10,00 pentru un triumf istoric. Urmează Farul (cotă 30,00), Sepsi (cotă 50,00) și Universitatea Cluj (cotă 50,00).

Vezi Oferta Superbet pentru primele etape ale SuperLigii și alege inspirat!

Lupta e deschisă pentru titlul de golgheter!

În ceea ce privește cea mai importantă distincție individuală din campionatul intern, competiția pentru titlul de golgheter îi are în prim-plan tot pe protagoniștii stagiunii trecute. Aflați foarte aproape de transferuri de la Rapid, respectiv FCSB, Albion Rrahmani (cotă 6,00) și Florinel Coman (cotă 6,00) sunt primii doi favoriți ai Anteposturilor Superbet. Cu șanse mai mari să rămână în SuperLigă, Alexandru Mitriță primește o cotă de 8,00 pentru a deveni golgheter, în timp ce Daniel Bîrligea (CFR), Daniel Popa (FCSB) și Marius Ștefănescu (FCSB) au toți trei cotă 10,00 pentru a obține titlul de cel mai bun marcator.

Golgheter al sezonului precedent la egalitate cu Florinel Coman, Philip Otele (CFR Cluj) apare și el în top, cu o cotă de 12,00 pentru repetarea performanței.

Anteposturile Superbet pentru SuperLigă sunt disponibile pe site-ul și în aplicația Superbet și, pe lângă câștigătoare și golgheter, te așteaptă și cu alte opțiuni interesante de pariere: total goluri marcate de fiecare echipă, total goluri marcate în campionat, total cornere, total penalty-uri, total cartonașe galbene sau total hat-trick-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.