FC Argeș – Rapid. Ce pariezi în acest meci SuperEmoționant pentru Briliant?!

0
2
Adrian Mutu / FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Într-un weekend în care la SuperMondial vom afla primele 4 echipe care se vor califica în sferturile de finală, SuperLiga revine cu etapa 19. Este runda în care protagonista experimentului care poate defini fotbalul viitorului, Rapid, merge la Pitești pentru un SuperDuel cu FC Argeș.

Vezi aici oferta!

Te-am făcut curios și vrem să-ți satisfacem dorința de a lămuri ce am scris mai sus. Rapid va fi gazdă, pe Arena Națională, pentru Borussia Dortmund și Fiorentina la un trial în care se vor juca meciuri de 60 de minute. Umblă vorba că însăși FIFA studiază terenul pentru această schimbare revoluționară, meciurile de fotbal să aibă 60 de minute, timp efectiv de joc (ca la baschet)!

Revenind la meciul de duminică seară, Rapidul antrenat de Adrian Mutu merge acasă la legendarul fost mare fotbalist, care a avut curajul să-l înfrunte pe titanul Dobrin, un alt corifeu piteștean.

Rapid speră că, în pauza de aproape trei săptămâni, Argeșul nu și-a „reparat” defensiva ciuruită sistematic în acest sezon, însă echipa gazdă e imprevizibilă. Patru goluri au încasat argeșenii și în cele două meciuri amicale jucate, remiza (2-2) cu România U21 și victoria (3-2) cu Tunari.

Ambele echipe sunt în cursa pentru play-off, Rapidul fiind mai motivată, pentru că e și în plin sezon în care își serbează Centenarul.

Serbează și tu luna cadourilor cu promoțiile Superbet!

E greu de măsurat duelul prin prisma rezultatelor directe trecute, întrucât pe banca argeșenilor fusese Andrei Prepeliță, unul dintre cei mai longevivi antrenori din SuperLigă.

Marius Croitoru e un antrenor care preferă sistemul 1-4-2-3-1, în vreme ce Mutu mizează aproape meci de meci pe 1-4-3-3.

Echipele probabile

FC ARGEȘ: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Ișfan, Calcan, Donisa – Garita.

RAPID: Moldovan – Ștefan, Grigore, Săpunaru, Onea – Kait, Albu, Ioniță – Sefer, Dugandzic, Emmers.

Credem că deja știi ce urmează. Ți-am pasat mai sus mingi spre oferta Superbet pentru acest meci, respectiv pentru promoțiile active. Acum, venim cu o altă pasă, poate cea mai valoroasă!

Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial! 

În rețeaua de socializare a pariorilor vei găsi ponturile pe care le cauți, pe meciurile din SuperLigă! Poți copia, pe orice sume dorești, biletele care te conving să le joci și tu.

Punct ochit, punct lovit pentru SuperLigă! Găsești bilete în grupul #SuperLiga.

Și vorbim de bilete plasate de jurnaliști de prestigiu, de ambasadori Superbet și de tipsteri profesioniști. Informează-te, decide-te și joacă responsabil!

GO SUPER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here