Acasă News Elena Udrea începe anul cu tupeu din Costa Rica. A doua poză...

Elena Udrea începe anul cu tupeu din Costa Rica. A doua poză în public, plus mesaj de „credinţă”

Fostul ministru Elena Udrea a postat pe Facebook o nouă fotografie de familie, a doua de la ieşirea din închisoare din Costa Rica.

„Vă urez în noul an să aveţi credinţa şi puterea de a vă transforma dorinţele în realitate!”, scrie Udrea, alături de o fotografie în care este împreună cu iubitul ei Adrian Alexandrov şi cu fiica lor. În imagine mai apare şi mama sa.

Elena Udrea mulţumeşte şi pentru urările transmise cu ocazia aniversării ei, în 26 decembrie, spunând că acestea i-au făcut ziua minunată, potrivit News.ro.

Aceasta este a doua postare a Elenei Udrea de la ieşirea din închisoarea din Costa Rica.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din închisoarea din Costa Rica după încheierea tuturor procedurilor legale. Cele două au fost aşteptate de logodnicul Elenei Udrea, Andrei Alexandrov.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, joia trecută, suspendarea executării pedepsei în cazul Elenei Udrea în dosarul “Gala Bute”, în care a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare.

Solicitarea de anularea a pedepselor depusă de avocaţii inculpaţilor în acest dosar penal a venit pe fondul deciziei Curţii Constituţionale de luna trecută, care a stabilit că toate completurile de la Înalta Curte trebuie alese prin tragere la sorţi, iar cei care au primit sentinţe definitive din 2014 încoace le pot ataca.

CITEŞTE ŞI:

Elena Udrea e liberă, dar nu se grăbeşte să vină acasă. „Arestul în Costa Rica a fost mult, mult mai greu decât cel din România”

loading...

1 COMENTARIU

  1. Asta e reteta succesului.Tupeul si credinta. Nu ati vazut la tv un moralist care indemna o femeie sa faca avort pt a nu avea el imaginea patata si ce indraznet pupa icoane in biserica ortodoxa? Nu ati vazut la tv o practicanta yoga cu ce tupeu se afla in preajma inaltilor ierarhi si pupa si ea icoane intr-o biserica ortodoxa? Rudele le-au dat ,,eject,,.Divinitatea inca mai zaboveste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările