sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăNewsDupă tâlhării şi violuri, a venit şi crima. Puscăriaşii eliberați în "lotul...

După tâlhării şi violuri, a venit şi crima. Puscăriaşii eliberați în „lotul Tudorel” terorizează România

-

Luni seara, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiat mortal la Borşa, județul Maramureş. Criminalul a fost eliberat recent din închisoare, anticipat, beneficiind de recursul compensatoriu votat de PSD-ALDE şi asumat de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Crima a pornit de la o criză de gelozie. Asasinul îşi bănuia victima că are o relație amoroasă cu soția lui. A urmărit mașina în care se aflau femeia și presupusul amant până la locuința victimei, apoi a atacat.

Conform martorilor, victima se afla în maşină personală chiar în faţa casei sale, împreună cu o soţia celuilalt bărbat. Acesta din urmă i-a urmărit pe cei doi pe străzile din Borşa şi i-a văzut când au oprit maşina. Când a văzut-o pe femeie lângă presupusul amant, a devenit agresiv.

- Advertisement -

Presupusul amant a deschis geamul ca să stea de vorbă cu agresorul, iar acesta l-a înjunghiat. Rănit, bărbatul a încercat să fugă cu maşina, însă a intrat într-un gard de pe marginea drumului. La scurt timp, cel înjunghiat a murit la spital.

Criminalul a fugit, însă o oră mai târziu a fost prins de poliţişti.

Bărbatul ucis este căsătorit şi are trei copii. În trecut, spun anchetatorii, a avut și el probleme cu legea, fiind arestat.

- Advertisement -

Florina Meteş (IPJ Maramureş): „Suspectul a fost identificat pe raza oraşului Borşa. Procurorul criminalist a dispus internarea sa la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize psihiatrice de specialitate. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -