Acasă Economie După ce-a fost condamnat c-a luat bani de la copii, Dragnea s-a...

După ce-a fost condamnat c-a luat bani de la copii, Dragnea s-a trezit că-i pasă: „Să le dăm vitamina D!”

Vizibil tensionat de situaţia fragilă în care se află, Liviu Dragnea a vorbit azi în prima conferinţă de presă. După ce a fost condamnat pentru că a luat bani de la copiii din Teleorman, s-a trezit acum brusc că-i pasă de copii. Vrea să le dea vitamina D.

„O să fie o conferinţă de presă scurtă, nu putem acum să lămurim totul după o perioadă atât de mare de timp. Vreau ca o sumă rezonabilă din bugetul serviciilor secrete să fie mutată la Sănătate, în special pentru copii. Un program pentru alocarea vitaminei D este tot un program de siguranţă naţională. Vrem să se încheie anii negri în care administraţia locală să fie subfinanţată. Oamenii de la sate încep să vadă cum s-a ridicat nivelul civilizaţiei. Dezvoltarea comunităţilor locale este un obiectiv major. E prea multă minciună. Bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat, s-a mărit. N-o să mai las nicio miniună să nu fie taxată”.

loading...

5 COMENTARII

    • Pentru ca la sate nu au fost scoli cu wc in fundul curtii cand trebuia.Adica,pe timpul monarhiei la sate nu s-a vrut niciun fel de scoala.Poporul trebuia sa fie prost si sa plateasca la boieri si ultimul sac de faina.A trebuit sa apara niste pardalnici cu partid unic sa infiinteze scoli cu wc in curte ca poata citi si socoti tot poporul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările