Domnule Isărescu, ce sfaturi îi veți cere Vasilicăi pentru 16.000 de lei pe lună? Nu vă erau suficienți 71 de directori și 129 de șefi de serviciu?

5
10481
Mugur Isărescu

Domnule guvernator Mugur Isărescu, după 30 de ani pe care i-ați petrecut în fruntea BNR, de ce fel de sfaturi ați mai avea nevoie de la persoanele din anturajul dumneavoastră ca să duceți banii țării pe cele mai înalte culmi?

Și-așa conduceți o armată de experți, plătiți regește – din bani publici, să ne-nțelegem, că nu sunteți o bancă privată! E greu de crezut că niciun „soldat” de nădejde din „oastea” dvs. nu e capabil să facă treburile pentru care ați angajat-o pe Viorica Vasilica.

Apropo, ce-o veți întreba de 16.000 de lei pe lună pe noua dvs. strategă? Cum să bage gaze wireless la BNR? Din CV-ul ei nu se desprinde că ar fi absolvit vreo școală de finanțe, ci Institutul de Petrol și Gaze, Facultatea Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi. A mai fost nominalizată și pentru Europarlamentarul anului 2017 la categoria „Cercetare și Inovare”.

Asta să fie cercetarea și inovarea ei? Gaze wireless la BNR? Altceva ce? Ce-a putut cerceta și inova? Ori, pe undeva prin subsolurile BNR, aveți „zăcăminte” prețioase și e nevoie de un „sfetnic” de talia „picatei” celor două trepte de liceu pentru a le scoate la suprafață?

Ar fi bine să ieșiți public și să explicați de ce Vio Vasilica vă e indispensabilă, de ce nu puteți respira fără ea! Fiindcă, uitându-mă pe lista declarațiilor de avere de la BNR, ne ia cu amețeală. E înțesată de directori și de șefi de serviciu. Mai precis, sunt 28 de directori, 5 directori regionali, 10 directori de agenție, 24 de directori adjuncți, 4 directori regionali adjuncți, 122 de șefi de serviciu, 1 șef de compartiment și 6 șefi de birou!

Domnule guvernator Mugur Isărescu, aveți în subordine, în total, 71 de directori și 129 de șefi. Și cu toate astea, ați mai angajat un consilier de strategie? Pe Viorica Vasilica Dăncilă?!? Cu ce îi depășește pe cei 200 de „vătafi” adunați la un loc? Cu „dezastre produse de calamități”? Sau cu promisiunea, făcută în ședință de guvern, că va „reduce democrația”?!?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Și soțul Vioricăi Dăncilă a prins o sinecură la stat! Familie de consilieri: el la Transgaz, ea la BNR, fiul la Curtea de Conturi

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriul DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

Premieră istorică: România a depășit Rusia la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor

* Clotilde Armand îl apără pe Tolontan: „Un primar încearcă să-l intimideze pe unul din cei mai buni jurnaliști”

Decizie istorică a CJUE: Curtea Constituțională nu mai e stat în stat! Un judecător poate anula deciziile CCR și chiar legi votate de Parlament. Bonus: desființarea Secției Speciale e perfect justificată!

VIDEO. „Femeia cu bolovanul” revine, după exact două luni, și sparge geamurile de la studioul Mirelei Vaida! Miroase tot mai mult a regie

VIDEO. Oana Lovin, ridiculizată de câțiva copii cu mască. Anarhista i-a jignit pe trecători: „Cretinule! Papagalule! Oaie bleagă!”

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

Țeapă colosală luată de Olăroiu în China comunistă! „Am trăit o mare minciună”. I-au furat 10 milioane de dolari, deși i-a făcut campioni

5 COMENTARII

  1. Veorica ilustrează ce minuni se mai pot întâmpla în România, dacă te afli la locul potrivit, în momentul potrivit: din profesoară de lucru manual la școala generală din Videle, a ajuns consiliera președintelui BNR. Mișto! Nu America este țara „tutulor” posibilităților, ci România. Cazul de sinecureală în văzul lumii ar fi ridicol, dacă n-ar fi trist. Pe banii noștri, Veorica o duce de-acum bine, fără să facă nimic, după vreo doi ani de șomaj. Dar am înțeles că toată familia și-a găsit posturi bine plătite la stat. Ce familie fericită! Familia Dăncilă vă flegmează direct în gât, iar românii înghit ei și asta.

  2. Cum se poate schimba situatia asta revoltatoare?In parlament,cu lege de „renovare” a locurilor de munca la stat,prin si DOAR prin concursuri,la liber,fara pile!Dar pentru ca legea sa fie valabila definitiv,trebuie un vot masiv pentru schimbare,nu cu 50+1 din totalul parlamentarilor…dar nu cred ca acum se poate,cu un parlament votat de aproape o treime din electorat!!!Restul au stat acasa sau la pariuri….

  3. Felicitari d-lui ziarist pentru articol ! M-as fi amuzat copios daca nu m-ar fi revoltat realitatea de un grotesc absolut. A ingrosat obrazul acest matusalemic guvernator, de mai bine de 30 ani… asa ca nu-i de mirare sa fi devenit SCLAVUL obisnuintei. Ce anume nu face un caracter ales pentru bani si orgoliu? (intrbare retorica)

  4. S-au adunat toate mizeriile la BNR, iar cel care o conduce e cea mai mare nenorocire de om, se numeste Manole (nume cu care informa la secu) si-l stie o tara intreaga si sub numele de isarescu, punct!!!! Tot incapabili si jeguri psd-iste, mai ales, peste tot in institutiile importante ale tarii!!! Toate rebuturile au fost transferate acolo ca sa pape si gura lor ceva salarii grase si fara munca, vedeti listele si va ingroziti!! Deratizare, nimic?!?!
    Bine ca ne-ati dat-o pe veorica and family printre consultanti, ca se ducea tara de rapa fara ei trei, PFFFFFFFFF!
    De tata socru Ilie Sarbu de la Curtea de Conturi nu mai zice nimeni nimic, ciordache tot pe cai mari in parlament iar CCR-istii ne dau zambind cu tifla, Weber in continuare tot mare avocat, iar mult hulitele pensile speciale din campania electorala sunt tot acolo, neatinse. Dar de ce v-am ales mai PNL/USR ca nimic nu ati facut ca sa schimbati pietroaiele care va trag in jos?!?! Ati scapat de gradea si ne-ati dat o jurnalista doar pt ca era dusmanul olgutei, fara nicio competenta de manager la TVR?!?! Si lista e inca lunga si plina…
    Pe cand curatenia dragi conducatori orbi si blegi, surzi si muti, ca lumea asta asteapta de 30 de ani schimbari pe cale de competenta iar voi NIMIC!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here