„Domnule amiral, care sunt scheleții din dulapul lui Ludovic Orban de care vorbeați în emisiunea lui Rareș Bogdan?”

2
1813
Palaz - Băsescu

Claudiu-Iorga Palaz, propunerea PMP pentru Primăria orașului Constanța, îl somează pe contracandidatul liberal Vergil Chițac să-și clarifice public afirmații din trecut și din prezent.

Într-un comunicat de presă intitulat „Văicărelile Amiralului Chițac”, organizația constănțeană a Partidului Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, candidat la Primăria municipiului Constanța, solicită public clarificarea unor aspecte care se referă la o serie de afirmații, făcute la o televiziune națională și în mediul online de senatorul Vergil Chițac. Acesta din urmă este propunerea Partidului Național Liberal pentru aceeași funcție administrativă locală: edil-șef al Constanței.

Cererile adresate de Claudiu-Iorga Palaz lui Vergil Chițac

„1. Comunicarea publică a numelor ziariștilor despre care ați făcut afirmația că vă hărțuiesc, că vă filmează, vă agresează verbal și că stau cocotați pe gardul casei dumneavoastră, acțiune nelegală ținând seama de faptul că vă încalcă proprietatea. Vă rog să faceți publică dovada că ați depus plângere penală pentru agresiune și pentru că v-a fost încălcată proprietatea. Lipsa unei plângeri penale și a unei măsuri ferme pentru astfel de fapte, din partea dumneavoastră, nu face altceva decât să ne arate că sunteți un om slab, iar dacă nu sunteți în stare să vă protejați familia prin măsuri ferme, cu atât mai mult nu veți fi în stare să protejați cetățenii orașului de abordări nelegale împotriva acestora.

2. Totodată, vă rugăm să prezentați public și să demascați numele consilierilor PNL și avantajele economice ale acestora, pentru faptul că și-au exprimat votul într-un anumit fel, în colaborare cu PSD. Aceasta afirmație ați făcut-o la un post național de televiziune, în fața europarlamentarului Rareș Bogdan, care era moderatorul emisiunii, încercand voalat și prin apropouri să sugerați anumite lucruri negative la adresa PNL Constanța.

Vă somez, domnule Chițac, să precizați clar la ce anume v-ați referit când ați făcut astfel de afirmații și să demascați persoanele care sunt implicate în astfel de acțiuni care, din punct de vedere legal, se îndreaptă spre elemente constitutive ale infracțiunii de corupție.

3. Legat de afirmația făcută de dumneavoastră, precum că premierul României, Ludovic Orban, ar fi posesorul unor «scheleți în dulap», în aceeași cheie de interpretare prezentată mai sus vă somez public să demascati acei «scheleți», la care faceați referire în prezența europarlamentarului Rareș Bogdan.

Întârzierea lămuririlor în mod public a celor prezentate de dumneavoastră în emisiunea domnului Rareș Bogdan nu face altceva decât să ne ducă cu gândul că, de fapt, nu ați vrut decât să vă folosiți de un mic șantaj față de PNL, pentru a putea fi impus drept candidat al acestui partid.

Corect față de constănțeni este să dați dovada că faceți onoare uniformei pe care o purtați și să spuneți, cu subiect și predicat, adevărul despre afirmațiile prezentate în emisiunea lui Rareș Bogdan. Altfel, nu sunteți decât un politician care joacă doar la cacealma!”

  • Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația județeană Constanța
  • CMF: 21200020

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here