vineri, martie 1, 2024
AcasăPoliticăDoamne, iart-o! Dăncilă i-a mințit pe români, după ce-a vorbit cu Papa...

Doamne, iart-o! Dăncilă i-a mințit pe români, după ce-a vorbit cu Papa în ”rom-engleză”

-

Premierul Viorica Dăncilă s-a adresat Papei Franscisc, la întâlnirea de vineri de la Palatul Apostolic de la Vatican, spunându-i: „Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity”, potrivit unei înregistrări video făcute publice de presa italiană, notează Gandul.info.

În clipul video se aude şi cum Dăncilă îi vorbeşte Papei Francisc despre cadourile pe care i le-a adus, de data aceasta adresându-i-se în limba română.

Redăm discuţia dintre Viorica Dăncilă şi Suveranul Pontif, la întrevederea de vineri:

- Advertisement -

„Viorica Dăncilă: Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity.

Viorica Dăncilă: Sămânţe de mărar, iar aici să vă bucuraţi de roadele acestui pom, mulţi ani de acum încolo.

Papa Francisc: Grazie.”

- Advertisement -

Guvernul României a postat pe site-ul oficial un video cu imagini de la întrevederea prim-ministrul Dăncilă cu Papa Francisc, dar fără sonor.

Premierul Viorica Dăncilă a fost primită vineri dimineaţă în audienţă la Palatul Apostolic din Vatican de către Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc. Ulterior întrevederii, liderul de la Palatul Victoria a anunţat, la Antena 3, că Papa Francisc va veni în România la începutul lui 2019. Şeful Executivului a relatat că întâlnirea cu Papa Francisc a durat aproximativ 45 de minute.

Potrivit site-ului italian asknews.it întrevederea a durat 24 de minute.

„Liderul de la Palatul Victoria i-a oferit Papei Francisc seminţe din soiuri de legume şi plante româneşti şi un stilou personalizat, confecţionat, manual, din lemn, la atelierele din Suceava”, anunţa guvernul. Suveranul Pontif i-a oferit premierului trei cărţi şi o placă sculptată în bronz exprimând un mesaj de pace.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -