Djokovici – Kyrgios! Pe cine pariezi în SuperFinala Wimbledon 2022?

2
150
Djokovici versus Kyrgios. FOTO: Getty Images

Novak Djokovici și Nick Kyrgios se întâlnesc într-o finală inedită la Wimbledon, duminică, 10 iulie, de la ora 16.00, pe Centre Court de la All England Club. E un duel pe care multă lume și-l dorea și asta, în primul rând, pentru că australianul a ajuns în sfârșit în situația de a lupta pentru un trofeu major. 

Mai e un motiv pentru care confruntarea se anunță una intensă. Kyrgios l-a bătut pe Djokovici în ambele dueluri directe care au avut loc în trecut, și asta fără să piardă set. Amândouă s-au consumat în 2017, într-o perioadă scurtă. A fost 7-6(9), 7-5 pentru australian în sferturile de finală de la Acapulco Mexic) și 6-4, 7-6(3) în turul 4 de la Indian Wells (SUA). Este și motivul pentru care, multă vreme, Nick a afirmat că este un jucător mai bun decât Nole.

Prinde cele mai mari cote pe finala masculină de la Wimbledon!

Djokovici a avut dificultăți în ultimele două meciuri

Novak Djokovici a venit la Wimbledon după eliminarea suferită în fața lui Rafa Nadal, în sferturile de finală de la Roland Garros. A fost o dezamăgire mare pentru sârb, care era considerat în acel moment mare favorit la trofeu, mai ales că venea după victoria de la Roma, singurul turneu câștigat în 2022.

La Wimbledon, cel mai complicat meci al lui Novak Djokovici a fost cel din „sferturi”, în care sârbul a revenit încă o dată de la 0-2 la seturi, într-un Grand Slam. A început tare în fața lui Jannik Sinner, a condus cu 4-1, a avut șansă, la retur, pentru 5-1, dar, apoi, a cedat în mod inexplicabil controlul partidei. Italianul a servit tot mai bine, a revenit și a câștigat prima manșă, impunându-se apoi categoric și în cea de-a doua. A fost momentul în care Nole a mers la vestiare și s-a întors mult mai încrezător, întorcând partida într-un mod care pare destul de ușor: 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Vom avea un deznodământ-bombă pentru finala Djokovici – Kyrgios?

După sperietura cu Sinner, pentru Djokovici urma, teoretic, un meci ușor cu Cameron Norrie, în semifinale. N-a fost însă așa, pentru că sârbul a început foarte slab și i-a permis britanicului să câștige lejer primul set. Ușor, ușor, Djokovici și-a găsit ritmul și a trecut clar în control, câștigând cu 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.

Kyrgios e superodihnit înaintea finalei!

La Wimbledon, Nick Kyrgios a avut o primă săptămână controversată, în care s-a remarcat și negativ, în stilul său caracteristic. A început cu un meci neașteptat de greu, cu britanicul Paul Jubb, pe care l-a învins cu 3-6, 6-1, 7-5, 6-7(3), 7-5, după care a continuat cu o evoluție consistentă în fața sârbului Filip Krajinovici, de care a trecut cu 6-2, 6-3, 6-1. Cel mai tare adversar l-a avut în runda a treia. Este vorba despre Stefanos Tsitsipas, în fața căruia a câștigat cu 6-7(2), 6-4, 6-3, 7-6(7). A cerut însă, pe parcursul meciului, descalificarea grecului, iar discuțiile au continuat și în după încheierea jocului.

Odată cu trecerea în săptămâna a doua, Kyrgios a devenit însă tot mai calm și mai concentrat, conștient că poate realiza performanța carierei în acest turneu. A avut un meci complicat în runda a patra, trecând în cinci seturi, cu 4-6, 6-4, 7-6(2), 3-6, 6-2 de Brandon Nakashima (SUA), apoi a fost ceva mai simplu. Cel puțin aparent, pentru că Nick a declarat că sfertul de finală cu Cristian Garin (Chile), câștigat cu 6-4, 6-3, 7-6(5), nu a fost deloc ușor.

Urmează acum finala cu Djokovici, după trei zile de pauză, generate de faptul că semifinala cu Rafa Nadal nu a mai avut loc, după abandonul spaniolului cu o zi înainte de meci, din cauza unei accidentări.

Instalează aplicația Superbet și vei avea acces la fluxul nelimitat de bilete plasate de ambasadori Superbet, pariori experți și junaliști sportivi de top!

Hai să fim Super! SuperTenis!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here