DIVERSIONISTA! Dăncilă se plânge în 2018 că a bătut-o un consilier PDL în 2009. Nu spune şi că bătăuşul a trecut la PSD, iar din 2016 e consilier la Primăria Videle

2
8309

„Am avut momente neplăcute cu Opoziția. Au fost oameni care s-au comportat violent față de mine. S-a ajuns la îmbrânceli şi jigniri. Un consilier PD a coborât dintr-o maşină şi m-a lovit. Eram europarlamentar pe atunci. Sunt lucruri prin care am trecut. Urăsc atât de mult violența fizică şi verbală pentru că am trecut prin momente de genul acesta”.

Aşa a încercat Viorica Vasilica Dăncilă să se victimizeze duminică seara la RTV, biata de ea! A bătut-o măgădanu’ de la PDL (aşa se chema din 2007, după fuziunea PD cu PLD, dar Vasilica a uitat). A bătut-o Opoziția, cum viclean punctează şefa Guvernului. Incidentul a avut loc în 2009, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Numai că, între timp, Opoziția a devenit Putere, în sensul că bătăuşul doamnei Dăncilă a trecut de mult la PSD! Agresorul şi victima sa sunt colegi de partid de câțiva ani. Și nu oriunde, ci chiar la Videle, târguşor care i-a dat lumii pe amândoi. Mai mult, agresorul, Cristian Nițu, este consilier local PSD la Primăria Videle.

„S-a întors către mine şi m-a lovit”

În intervenția de la RTV, din decembrie 2018, Vasilica Dăncilă nu a pomenit numele consilierului PDL care a bătut-o în urmă cu 9 ani. Însa în 2009 l-a nominalizat pe Cristian Nițu şi în smiorcăielile către presa din Teleorman, şi în plângerea făcută la Poliția Videle.

„Mergeam pe Strada Florilor din Videle, împreună cu un grup de 20-25 de simpatizanţi, şi distribuiam materiale electorale, respectiv calendare şi brichete. În momentul acela, din spate a venit primarul (Lucian Militaru, primarul PDL din Videle), care a început să ţipe. M-am întors să întreb ce s-a întâmplat, pentru că nu înţelegema motivul supărării dânsului. În timp ce discutam cu primarul, din maşină a coborat un membru PDL, Nițu Cristian, care, de cum a ieşit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoțeau. După ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors către mine şi m-a lovit. Sub ochii primarului”, declara Vasilica în 2009. Ea şi-a scos şi certificat medico-legal, dar ancheta s-a împotmolit.

FOTO: Poza victimei V. V. Dăncilă în 2009, la scurt timp după incident, făcută de ziarul „Teleormanul”. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here