„Demnitarul atacat de BANDELE #Rezist”

3
3021

RTV-ul fugarului Sebastian Ghiță n-a depăşit faza „Cioloş, fiul lui Soros” sau „Câinii #Rezist, plătiți de Soros cu 30 de lei pe zi”. La fel de mincinoşi, la fel de caraghioşi, la fel de primitivi.

Aseară, Ioan Korpos, unul care sperie copii, anunța cu patos, citind de pe prompter: „Luăm o scurtă pauză de publicitate. Nu plecați, revenim imediat şi vi-l prezentăm pe demnitarul atacat de bandele #Rezist, doamnelor şi domnilor, să vedeți ce grozăvii s-au întâmplat…”

Am mutat în altă parte, nici măcar n-am mai fost curios să văd cine e demnitarul atacat de bandele #Rezist, pentru că ştiam că aşa ceva nu există, aşa cum n-au existat nici câini plătiți de Soros, nici copii ardeleni de-ai aceluiaşi Soros…

Nu există demnitar atacat de bandele #Rezist pentru că nu există bandele #Rezist – aşadar, mai multe -, nu există nici măcar o singură bandă #Rezist.

Există doar o stare de spirit #Rezist, dar aceea nu are preț şi nu lucrează în bandă.

În schimb, mincinoşii de la RTV – da, ei sunt o bandă. Una care atacă nu demnitarii, ci demnitatea umană.

#RTV #Manipulatori #Ghiță #puşcărie

3 COMENTARII

  1. Cand criminalii PSD-ALDE vor pierde alegerile daca noi cei care vom vota impotriva lor si a Latrinei 3 Romaniei TV si RTV vom perimite ca PSD-ALDE sa mai existe impreuna cu aceste oficine ale Moscovei inseamna ca nu ne inteteseaza viitorul copiilor nostri. TREBUIE SA NE ORGANIZAM ASA CUM AU FACUT-O FRANCEZII! NOI STRADA SUNTEM O FORTA. TREBUIE SA FORMAM COMITETE DE AUTOAPARARE, TREBUIE SA CO-OPTAM IN RANDUL NOSTRU CADRE ALE ARMATEI SI POLITIEI CARE SUNT CONSTIENTE CA TELUL CRIMINALILOR PSD-ALDE impreuna cu cea a ORGANIZATIEI CRIMINALE NUMITA JANDRAGNERIA ROMANA ESTE DE A NE SCOATE DIN UE si NATO si DE A NE VINDE LUI PUTIN.DEPINDE NUMAI DE NOI DACA ROMANIA VA FI O NATIUNE LIBERA SAU O GUBERNIE RUSEASCA. PT CINE NU CREDE – CRIMINALII DIN JANDRAGNERIE SE PREGATESC PT O CONFRUNTARE DECISIVA CU NOI CEI CE IUBIM DEMOCRATIA. PT COPIII NOSTRI AVEM DREPTUL SA NE RIDICAM POTRIVA CALAILOR NEAMULUI ROMANESC!

  2. Cand criminalii PSD-ALDE vor pierde alegerile daca noi cei care vom vota impotriva lor si a Latrinei 3 Romaniei TV si RTV vom perimite ca PSD-ALDE sa mai existe impreuna cu aceste oficine ale Moscovei inseamna ca nu ne intereseaza viitorul copiilor nostri. TREBUIE SA NE ORGANIZAM ASA CUM AU FACUT-O FRANCEZII! NOI STRADA SUNTEM O FORTA!TREBUIE SA FORMAM COMITETE DE AUTOAPARARE, TREBUIE SA CO-OPTAM IN RANDUL NOSTRU CADRE ALE ARMATEI SI POLITIEI CARE SUNT CONSTIENTE CA TELUL CRIMINALILOR PSD-ALDE impreuna cu cea a ORGANIZATIEI CRIMINALE NUMITA JANDRAGNERIA ROMANA ESTE DE A NE SCOATE DIN UE si NATO si DE A NE VINDE LUI PUTIN.DEPINDE NUMAI DE NOI DACA ROMANIA VA FI O NATIUNE LIBERA SAU O GUBERNIE RUSEASCA. PT CINE NU CREDE – CRIMINALII DIN JANDRAGNERIE SE PREGATESC PT O CONFRUNTARE DECISIVA CU NOI CEI CE IUBIM DEMOCRATIA. PT COPIII NOSTRI AVEM DREPTUL SA NE RIDICAM POTRIVA CALAILOR NEAMULUI ROMANESC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.