Cumpănaşu atacă Alianţa Vestului. ONG-ul lui a luat un milion de lei de la Guvernul Dăncilă

2
758

Alexandru Cumpănaşu, şeful ONG-ului Coaliţia pentru Modernizarea României, a sărit la gâtul celor patru primari din Ardeal care au creat Alianţa Vestului, considerată deja un opozant puternic al puterii discreţionare de la Bucureşti.

„Ce am spus eu: că această aliantă aşa cum a fost prezentată că ajută în mod direct UDMR şi ceilalţi agenti de influenţă ai Budapestei să ceară şi să obţină autonomie teritoriala şi să agite apele cum o fac de 4 ani…Am mai spus că asocierea primarilor sau presedinţilor de CJ pentru atragerea de fonduri este benefică şi chiar trebuie încurajată dar că manifestul public al celor 4 este unul politic şi pune în antiteză Bucureştiul cu Vestul – fix teza UDMR. Şi că din bunavoinţă sau în cârdăşie pun umărul la încercarea de rupere a Transilvaniei.”, a declarat Cumpănaşu pentru stiripesurse.ro

Asociaţia lui Cumpănaşu a câştigat recent un contract consistent de la guvernul Dăncilă. Ministerul Culturii a alocat un milion de lei unui proiect organizat de ONG-ul lui Alexandru Cumpănașu pentru o emisiune TV, o caravană, publicarea de documente istorice pe Facebook, editarea de broșuri și cărți despre Marea Unire și organizarea de ateliere pentru copii, a dezvăluit G4Media.ro

2 COMENTARII

  1. Mi-a fost mereu antipatic acest Cumpanasu, l-am simtit mereu un tip gaunos, care isi da mai multa importanta decat merita. Din acest motiv nu-mi place ca ma trezesc in aceeasi tabara cu el, in timp ce persoanele pe care le pretuiesc sunt mai toate in tabara opusa.
    Dar imi pastrez parerea. Cei patru primari, fara sa intentioneze, au deplasat ca un numar de centimetri Ardealul mai departe de Romania.
    Ce-si face romanul cu mana lui, nu-i poate face nici UDMR-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here