luni, februarie 26, 2024
AcasăViațaCum te poți programa online la salon pentru serviciile de înfrumusețare

Cum te poți programa online la salon pentru serviciile de înfrumusețare

-

Acum este mult mai simplu să te programezi la saloanele de înfrumusețare. Trebuie doar să folosești o singură aplicație sau site, iar programările se vor efectua la salonul dorit. În peste 41 de orașe din România ai această posibilitate și vei beneficia de unele dintre cele mai bune servicii.

Obține o programare online la salon pentru serviciile de înfrumusețare și alege hairstylistul care ți se potrivește!

Pentru a alege un salon sau hairstylistul ideal pentru dorințele și bugetul tău, ai nevoie de mult timp. Va dura o veșnicie până vei discuta cu clienții ce au vizitat saloanele pe care le ai în vizor, pentru a le solicita păreri și pentru a-i întreba de prețuri. Acest lucru este acum simplificat, printr-o aplicație pentru programări la salon.

Aplicația îți pune la dispoziție peste 1.000 de saloane și hairstiliști din țara noastră, la care te poți programa oricând. Nu mai este necesar să suni la recepție și să găsiți împreună un loc disponibil, ci o poți face online. Data și ora la care te vei programa sunt stabilite de tine. Prin intermediul aplicației poți economisi timp, citi recenzii verificate și te programezi de fiecare dată când ai nevoie.

- Advertisement -

Toate informațiile despre saloane sunt la dispoziția ta!

Similar cu aplicația, site-ul este de asemenea deschis pentru programări. În ambele cazuri ai ghiduri video care te îndrumă pas cu pas cum să te programezi. Înainte de a rezerva locul la un salon, poți afla toate informațiile despre acesta. Aici se încadrează prețurile serviciilor, durata lor, programul salonului, zona în care se află, dar și fotografii cu lucrările hairstiliștilor.

Este foarte simplu să găsești un loc la salonul pe care îl preferi. Analizează detaliile mai relevante pentru alegerea ta, apoi optează pentru un salon și programează-te online. Dacă nu ai găsit un loc disponibil la ora și data stabilită de tine, poți reveni oricând pentru a căuta din nou. În cazul în care ai făcut deja o programare și aceasta nu mai coincide cu planurile tale, o poți anula. Toate aceste operațiuni se efectuează din contul tău de pe aplicație sau de pe site.

Aplicația se descarcă gratuit de pe Google Play, App Store sau App Gallery. Nu se percepe niciun cost pentru instalarea aplicației și nici pentru efectuarea programărilor. Acest beneficiu se aplică atât în cazul aplicației, cât și cel al platformei.

- Advertisement -

Reprogramează-te rapid la hairstylistul tău!

Prin intermediul aplicației vei putea repeta o programare efectuată anterior. După ce ai făcut programarea și ai mers deja la salonul sau hairstylistul respectiv, periodic te poți reprograma. Fiecare rezervare se stochează în contul tău și acest lucru îți permite reprogramarea. Tot din contul tău poți opta pentru setarea reminderelor pentru programare. În acest fel nu vei uita de ea și vei reuși să ajungi la timp.

Dacă vrei să afli alte informații sau ai nevoie de detalii suplimentare, poți solicita ajutor prin intermediul live chat-ului. Unul dintre reprezentanți îți va răspunde imediat solicitării.

Iată cât de simplu poți obține o programare la unul din saloanele din oraș!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -