marți, mai 21, 2024
AcasăUtilCum alegi mobila de bucătărie?

Cum alegi mobila de bucătărie?

-

Bucătăria este o cameră în care îți poți petrece o bună parte din zi și există multe persoane care au făcut din bucătărie camera în care își primesc oaspeții. Dacă și ție îți place să stai mai mult timp în bucătărie, cu siguranță te gândești ce mobilă ar fi potrivită pentru acea încăpere.

Nu există o mobilă universală pentru bucătărie, ea trebuie aleasă în funcție de aspectul pe care vrei să-l atingi.

Ce culoare trebuie să aibă mobila de bucătărie?

Nu există o culoare anume pe care ar trebui s-o aibă mobila de bucătărie, depinde de ce culoare îți place. Totuși, există anumite culori care sunt în tendințe pentru această încăpere.

O culoare care este foarte căutată este cappucino. Această culoare este una discretă, dar care oferă posibilități de combinare cu multe alte culori. Spre exemplu, poți alege ca mobila să aibă această culoare, iar faianța și blaturile să fie bej.

- Advertisement -

O altă culoare foarte căutată pentru mobila de bucătărie este albastrul petrol. Această culoare merge combinată, de asemenea, cu alte culori, cum ar fi portocaliu, gri, alb sau negru. Așa că poți oricând să pui într-o încăpere de culoare neagră mobilă de culoare albastru petrol și rezultatul va fi unul de efect.

Ce fel de scaune de dining să alegi?

Când vine vorba de scaune de dining, trebuie să fii atent la material, confort și aspect.

Dacă scaunul va fi așezat în bucătărie și știi că va fi tot timpul în zona sau aproape de zona de gătit, atunci ar fi o idee bună să alegi materiale ca pielea ecologică sau plasticul.

- Advertisement -

Dacă scaunul va fi așezat într-o zonă mai ferită a bucătăriei sau poate chiar în living, atunci poți alege materiale textile sau chiar piele naturală.

Dacă vine vorba de culoare, atunci alege ca scaunul să se potrivească aspectului general al încăperii. Spre exemplu, dacă ai o bucătărie modernă, poți alege un scaun cu model mozaic. Dacă ai o bucătărie funcțională în culori mai neutre, atunci alege un scaun maro închis sau gri cald. Dacă vrei ceva care să fie punctul central al încăperii, alege un model patchwork ce combină culoarea mentol cu maroul.

Alege mobila de bucătărie în funcție de preferințele pe care le ai, dar și în funcție de aspectul general al încăperii! Ține cont de faptul că e posibil să-ți petreci toată ziua acolo, câteodată chiar și cu oaspeți, așa că vrei ca și bucătăria să aibă un aer primitor.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -