CTP: „PSD e un zombi jegos. Trebuie să dispară! Dăncilă e speriată de oamenii lui Dragnea”

1
6119

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, haosul din PSD după alegerile europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea.

Declaraţiile lui Cristian Tudor Popescu

  • „Dăncilă e la mâna lui Meleşcanu. Această relicvă comunistă râncedă, care nu a învăţat ce este votul liber pentru că a lucrat Ceauşescu, nu vrea să plece din funcţie. Iar Dăncilă nu se gândeşte la popor nici după votul din 26 mai, ci cum să nu cadă de la putere. Şi atunci se teme că va pierde susţinerea ALDE dacă îl dă afară pe Meleşcanu.”
  • „Viorica Dăncilă nu e în stare să ia măsuri dure. Nici legat de Carmen Dan, braţul înarmat al lui Dragnea. Dăncilă se teme, precum la Partidul Comunist, de revenirea lui Dragnea. Plus că oamenii lui sunt la locul lor în PSD: Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Mitralieră… Sunt acolo, nu-şi vor schimba discursul.”
  • „PSD e un zombi jegos. La 30 de ani de la Revoluţie, acum pot spun şi eu că acest partid trebuie să dispară. Dragnea a împins levierul prea departe dincolo de punctul din care se poate întoarce în zona normală. Acest partid a ajuns total compromis. Nu mai poate servi nimic bun politicii.”
  • Dăncilă spune că e echilibrată. Zău? Dacă era echilibrată i-ar fi demis pe loc pe cei doi miniştri vinovaţi pentru blocarea votului în Diaspora. Şi nu era doar echilibrată, ci şi corectă, cum ea susţine că e.
  • „PSD nu are nicio legătură cu stânga social-democrată. Ce le-a băgat el în cap oamenilor, care iată i-au votat şi acum cât de cât? Anti-Europa şi anti-justiţia. România, pe punctul de a ieşi din UE. Ce legătură au toate astea cu stânga politică? Niciuna! Măcar ăia din Ungaria sau Polonia nu sunt de stânga, sunt conservatori autentici.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here