vineri, mai 31, 2024
AcasăNewsCTP: "Dragnea e un terorist radicalizat. Ne aflăm în marş spre dictatură...

CTP: „Dragnea e un terorist radicalizat. Ne aflăm în marş spre dictatură naţional-socialistă”

-

„Partidul e totul, este ţara, justiţia, economia, tot. Ne aflăm în plin marş spre instaurarea unei dictaturi naţional-socialiste în România. Un regim naţionalist, şovin, radical. Dragnea e un terorist radicalizat acum. Vrea să ia partidul cu el. Vrea să se detoneze. Ca un terorist. Vrea amnistia şi graţierea, care e ca o bombă. O ruptură gravă de UE. Prin discursul ăsta atât de violent, pe care nici Ceauşescu nu l-a avut, Dragnea a rupt orice legătură cu Europa, pe faţă.

Criteriul rasial e spus pe faţă, acum. Marian Oprişan a folosit asta, în lungul său discurs. Campania de înlăturare a lui Iohannis va merge pe faptul că nu e român genetic. Cum era creditat Göring, care spunea: când aud de cultură, îmi vine să pun mâna pe mitralieră. Exact asta spunea Dragnea azi, că adevăraţii români nu sunt la librărie. Toţi cei care nu sunt români trebuie acum distruşi! Ăsta e mesajul pe faţă.

Apoi, antioccidentalismul. Urmaşii lui Ceauşescu nu făcut altceva decât să mimeze pro-vestul. NICIUNUL dintre ei nu e european, pro-NATO, pro-SUA. Ei au mimat asta, pentru că au crezut că aşa pot ajunge la o înţelegere cu Europa. Azi, au renunţat la orice fel de faţadă din toţi aceşti ani postrevoluţionari. Când Dragnea îi defineşte pe socialiştii europeni ca pe duşmanii României, ce mai poţi spune?”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Digi 24 TV.

- Advertisement -

CITEŞTE ŞI:

Adio, Liviu Dragnea! Eşti mort. Azi, ţi-ai pus crucea singur, iar PSD ţi-a înfipt-o în coşciugul politic

Dragnea: „Nu mai ezitați cu amnistia și grațierea! Le prezintă unii ca pe o bombă atomică pe care vrem s-o folosim împotriva României sau a lumii”

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Bolsevicii sunt chiar Dragnea si sustinatorii lui. Deci ei nu-i vor face nimic, il vor inscauna ca pe Stalin, drept reprezentant al poporului…Deosebirea ca el are avere e doar un detaliu. Ei au mass media in mainile lor, pot trambita orice, in afara de averile lor ilicite. Si in comunism cei de la putere aveau toate beneficiile, ca si cum erau niste imparati, masele credeau ca sunt conduse de reprezentantii lor autentici. Asta era important…Dumnezeu cu mila ce se va intampla…mi-e si groaza sa ma gandesc…

  2. Nu gaseam cuvantul/cuvintele care sa-l caracterizeze pa Dragnea. CTP a reusit sa-l gaseasca: terorist radicalizat. Nimic nu exprima mai bine iesirea de astazi a dementului. Din pacate, cu gandul la sarmale, caltabosi si altele, romanul nu realizeaza ce ne pregatesc astia. Somn usor natiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -