Cine gazează ancheta penală din 10 august? Carmen Dan nici usturoi n-a mâncat…

1
480
Rămas fără protectoarea sa Carmen Dan, Cucoș s-a dus pe tobogan

Mai e puţin până se face anul de la represiunea din 10 august 2018 şi dosarul penal privind anchetarea vinovaţilor bate pasul pe loc. Bogdan Licu, noul procuror general (căruia i-a fost prelungit interimatul cu 6 luni, azi), a promis impulsionarea investigaţiilor, dar la vârful Ministerului de Interne se află aceeaşi echipă care e legată de masacrul din Piaţa Victoriei.

Carmen Dan se afla în concediu, oficial, pe 10 august, dar a fost la serviciu şi toate mărturiile arată că ea a coordonat actul criminal din faţa Guvernului României. Imediat după măcelul pe care l-a supravegheat în numele lui Liviu Dragnea, ea a dispus secretizarea actelor ce conţineau deciziile administrative, de aceea ancheta a mers cu frîna trasă. Oficial, a aruncat vina secretizării pe o comisie, adică pe nimeni. O şmecherie tipică Parlamentului: când vrei să îngropi o anchetă, faci o comisie.

Nici până azi, opinia publică nu a aflat numele jandarmilor care au atacat oameni nevinovaţi, deşi ei trebuiau identificaţi după însemnele oblicatorii de pe echipamentul de protecţie.

Documentul referitor la organizarea acţiunii jandarmilor pentru mitingul din 10 august rămâne secret. Actul a fost cerut de procurorii care investighează violenţele din Piaţa Victoriei. Însă ministrul de Interne spune că o comisie a stabilit că acesta conţine informaţii ce nu pot făcute publice. În schimb, din vorbe, Carmen Dan se arată cât mai deschisă de a merge la audieri, dacă procurorii o vor chema.

Nu ministrul dispune clasificarea. Am respectat întru totul prevederile HG atunci când s-a solicitat la minister, mă refer la documentele care s-au solicitat de la nivelul aparatului central al MAI şi au fost cerute opt documente. A fost o comisie care a analizat şi a propus declasificare totală sau partială. Ar fi un abuz din partea ministrului să nu respecte deciziile comisiei. MAI a făcut tot ce a trebuit pentru a ajuta ancheta, nu pentru a o bloca. Sunt la dispoziția organelor de cercetare penală”, declară Carmen Dan.

În orice ţară din lumea occidentală, cei responsabili pentru atacarea cetăţenilor paşnici erau deja condamnaţi la ora asta. În România, deşi Liviu Dragnea a ajuns la puşcărie, nici măcar o simplă sancţiune administrativă n-a apărut pentru cel mai ruşinos moment din istoria României europene.

1 COMENTARIU

  1. ALOO! DERATIZAREA -e nevoie F.F.F. urgentă ,urgentă /ȘOBOLANII nu se ”simt ”-și era de așteptat !..și chiar de scufundă CORABIA? /..nu le pasă (căci singura credință și scop singular este BANUL -axa existenței LOR ,singurul criteriu cei animă și UNEȘTE /periculoși de PUTERNICI ,dacă vor mai fi TOLERAȚI în continuare la cîrma și resursele ȚĂRII -hrăniți din VIAȚA și truda voastră !E ,ok?..meditează și hotărăște ,atunci !) !EI să scape ,restul?..păi nu ei?-populimea amăgită și credulă i-a ALES?Ă? -BIEȚI NAIVI crezători în iluzii și ”minuni ” gen ”Ne dau ”..ca și cum totul stă în voința sau obediența UNORA ce vînd utopii la fraieri și inculți /spre ai amăgii că le vor ”BINELE ”..dar începînd cu EI ,aleșii ,aleșilor -de fapt doar ESCROCI abili și cinici ,fără de DUMNEZEU !
    -IAR situația este FOARTE GRAVĂ /deoarece aceste produse TOXICE au fost și vor mai FI posibile deoarece FIBRA MORALĂ /EDUCAȚIA acestui popor sunt GRAV VICIATE și ALTERATE /rădăcina RĂULUI -nestîrpită eficient va REPRODUCE iarăși asemenea specimene /poate chiar mai DEPRAVAȚI și IRESPONSABILI -ATENȚIE -deci !) le-au dat credit /puterea ?Sunt SEMIZEII ALEȘI ,băi !..fac ce ȘTIU /că nu știu ce FAC ?ETE ,NA !-îi doare la bascheți de populime !..și de tine sclavule
    Show go on !..😜🔜🤔😂🔜-APROPO -băieții(poate totuși vă luați și restul GĂȘTII și vă întoarceți la lopețică și castelele de NISIP /căci cam ăla vă este nivelul =imberbi ,imaturi dar nesănătos de AROGANȚI- căci ne-ați ”FERICIT ” destul /deja URLETUL durerilor noastre și al lacrimilor ce le vărsăm zilnic tind să ne dărîme /dar VOUĂ nu v-a păsat /nu vă pasă și atît de IMBECILI sunteți încît credeți că nu veți RĂSPUNDE ?..NII LA EI ,MĂĂ!-să rămînă cîți am botezat EU !)
    ) ,cred că v-ați cam atins APOGEUL =cam seamănă a ”început de sfîrșit ” !_Doamne ajută ,că v-am suportat nepermis de mult și cu suferințe enorme (și consecințe vor fi pe termen lung /dacă nu știm să ne respectăm valorile ?-ne năpădesc NON-valorile !)..PS…Nu se vor da înapoi /nu vor avea scrupule /nici nu le vor păsa de consecințele sau de urmările faptelor lor =TOTUL vor face /NUMAI să scape în continuare de ADEVĂR și să-și mențină status-qvoul !-de ce ?Simplu -sau afundat prea mult în mocirlă și nu mai au drum de întoarcere ,deci ATENȚIE mare -deja pentru ei /este miza prea mare și ei sunt prea INCAPABILI să înțeleagă că nu au cum cîștiga /deșii se autoiluzionează reciproc !..de aceea devin un pericol TOXIC /ca orice animal ce este încolțit ,și ei asta au fost =ANIMALE tîmpe avide de putere -deșii unii naivi nu au înțeles la timp și acum iată rezultatele !..Vă plac ?…E bine ?..pentru cei din gașca lor +BUGETARII /ce s-au înmulțit ca toate buruienile, exagerat de mult , cînd GOSPODARUL doarme sau nu prea realizează -sau este amețit/mințit manipulat DA !..dar facturile la tot și toate (inclusiv INEPȚIILE și distracția asta inconștientă dea D-ZEU ,va avea un cost teribil de dureros ) este achitat de NOI !-da și ,ȘI mai cumplit de COPII NOȘTRI -da,da -degeaba te faci că nu e așa și te ascunzi în spatele filozofiei contorsionate JUSTIFICATIV de LAȘI /și în folosul cui ?qui prodest?-.SIMPLU -tocmai ptr. (autoproclamații -o altă hibă a democrației /încă nerezolvată eficient )-ALEȘII- POLITRUCII profitori și deveniți ESCROCI ABILI și rafinați în a se LEGALIZA-prin atrofierea sau anihilarea,alterarea principiilor SOCIETĂȚII -justiției /etapa finală a TRIUMFULUI LOR !..Îi lăsăm să TRIUMFE ?..SAU ne trezim la timp /oricum o va face REALITATEA concretului -ce nu cunoaște MILĂ /..din buimăceală ?..ALTFEL?..Ă?..aoleo ,DORELEEE! .(.TU )-dorele ,știi tu care /nu mai FĂ-I NIMIC /că faci numai RELE /ca orice inept activ în DELIRUL fără discernămînt ce vă neliniștește -dar ne ruinează pe noi ca nație !..sau asta MERITĂM ?..TU ? ROMÂNE (OMULE -ce ai o SINGURĂ VIAȚĂ !-realizezi ?) ,ce zici ?..sau ești un prăpădit de ”DOREL ”..nu prea știe ce este cu el ?…Mai medităm și noi un pic ,înainte să votăm ?..Sau?..mare e grădina TA ,Doamne-dar mai dă-ne și nouă un semn de încurajare /că am obosit -sperînd și suferind în lupta asta aproape ”nedreaptă ” cu IRAȚIONALII(sanchii !-sunt doar escroci,farseori abili în a se disimula în” ÎNGERI”-dar miopii nu-i văd și cad pradă ușor ! ) – !..
    OARE?..și e atîta CEAȚĂ ,o-m mai găsi noi drumul către CASĂ ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here