luni, martie 4, 2024
AcasăMoravuriCel mai rapid divorț din lume. La 3 minute după ce au...

Cel mai rapid divorț din lume. La 3 minute după ce au zis „Da”, mireasa s-a împiedicat, mirele i-a zis „proastă”, iar mireasa a cerut divorțul pe loc

-

Un cuplu din Kuweit a divorțat la doar trei minute după căsătorie. Mirii nu apucaseră nici măcar să iasă de la starea civilă și abia semnaseră registrul, scrie MSN.com.

Mireasa este cea care a cerut divorțul, după ce mirele i-a spus că este „proastă”. Femeia se împiedicase atunci când se pregătea să iasă de la starea civilă. În loc să o ajute să se ridice, mirele a jignit-o. Furioasă pe reacția proaspătului ei soț, femeia s-a întors în clădire și a cerut anularea căsătoriei.

Numărul divorțurilor a crescut rapid în ultimii ani. Potrivit statisticilor, Kuweit ocupă al doilea loc în topul țărilor arabe în ceea ce privește rata divorțurilor. O statistică din 2017 publicată de Ministerul de Justiție din Kuweit arată că aproximativ 60% dintre căsătoriile din această țară se destramă.

- Advertisement -

Motivele invocate cel mai frecvent, pe lângă cele clasice, sunt legate de „căsătoriile din motive financiare”. Mulți tineri se căsătoresc pentru a putea lua împrumuturi sau pentru a beneficia de asistența oferită cuplurilor.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -