vineri, mai 31, 2024
AcasăEconomie"Boii consecvenţi" ai PSD? Savin: "USR - nişte maidanezi". Şarapatin: "Merităm pensie...

„Boii consecvenţi” ai PSD? Savin: „USR – nişte maidanezi”. Şarapatin: „Merităm pensie specială”

-

Zilele trecute, liderul PSD de la Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, îi făcea „boi consecvenţi” pe cei din opoziţie. Îi propunem două nume din propriul partid (lista e deschisă), ambii parlamentari, pe care să le analizeze dacă se încadrează şi ele la categoria „boi consecvenţi”: senatorul PSD Emanoil Savin şi deputata PSD Elvira Şarapatin.

Primul e supărat că parlamentarii opoziţiei nu vor pensii speciale. „USR? Ei sunt nişte maidanezi. N-au consilieri, n-au sedii, n-au număr la casă…”, declară Savin.

Colega sa nu-i înjură pe cei din opoziţie, dar e ahtiată să nu cumva să piardă pensia nesimţită: „Merită parlamentarii pensii speciale! De ce? Pentru că merită”.

- Advertisement -

Vezi în înregistrarea de mai jos, de la minutul 2:30:

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Trupa de analfabeti adunati in PSD, sunteti rusinea lumii, nu numai a tarii!!! Oportunisti fara nici un D-zeu, ca de dragoste de tara, nici vorba, doar banii sa vina la psd-ei, asa-i madam sarapatin?! Ptiu!!!!

  2. Protestez. Cum va permiteti sa spuneti ca doamna Elvira Şarapatin face parte din grupul „boilor consistenti”? Va rog sa faceti acordul gramatical cuvenit, doamna este o vaca, nu un bou.

  3. Aceasta este realitatea: Romania se afla sub ocupatie. Hotii, indiferent de gradul de cultura sau educatie, au acaparat aceasta tara si tot ce fac este in favoarea lor. Au facut averi in 20 de ani cat altii in secole, isi pun cu nerusinare salarii uriase, pensii nesimtite si nemeritate, conduc institutiile, dar spre ruina si pentru asta sunt bine remunerati din banul bietului roman sarac.
    Cele doua mutre – un nesimtit si o proasta – sunt caracteristice acestei bande care a ocupat Romania.
    Degeaba ne zbatem daca nu reusim sa-i facem pe toti romanii sa afle si sa inteleaga realitatea.

  4. Își permit orice pt că au în spatele lor judecătorii corupți care îi protejează. Protestele românilor ar trebui să se îndrepte în primul rând asupra lor, judecătorii corupți sunt cauza dezastrului din România. Sentințele lor cumpărate au dus la slăbirea justiției și încurajarea corupției!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -