Băsescu îl miștocărește pe „doftor”: Daddy Vitamină! „A uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor”

3
11417
Traian Băsescu ironizează, pe Facebook, propunerea lui Liviu Dragnea privind reducerea bugetului serviciilor secrete pentru a da vitamina D copiilor. Băsescu îl numește pe liderul PSD „Daddy Vitamină”. 
* „Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor! Daddy Vitamină s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante, pe care să le dedice cumpărării de vitamine”.
* „Ce l-o fi supărat pe Daddy Vitamină aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână, în întâlnirile de la K2, în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Kovesi, să aducă mingile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America”.
* „Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete, dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă, şi anume : 1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019, aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut. 2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative). 3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţa la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate. Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete”.
* „Banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy, care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul”.
* „P. S. Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de «doctor national», oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat”.

CITIŢI ŞI:

A fugit şi PSD-istul Rizea? Fostul deputat a lipsit de la proces. Avocatul lui spune că bântuie prin mai multe ţări

Viceprimarul Bădulescu: „Ancheta cu 10 august trebuie încheiată rapid, nu ca la Mineriadă sau Revoluţie”

Blasfemia PSD-ALDE: Brâncuşi expus la sediul Partidului Comunist Francez!

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here