marți, februarie 27, 2024
AcasăEconomieASTA DA, TRĂDARE! "Dragnea și Teodorovici vor să transfere datoria publică prietenilor...

ASTA DA, TRĂDARE! „Dragnea și Teodorovici vor să transfere datoria publică prietenilor lor de la Moscova și astfel să fim prizonierii lor. Pe viitor, Rusia poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligațiunilor”

-

Senatorul liberal Florin Cîțu a decriptat un nou sens al suprataxei pentru bănci, introdusă prin recenta ordonanță de urgență. Cîțu spune că Guvernul Dragnea Dăncilă, prin Darius Vâlcov și Orlando Teodorovici, încearcă să pună România în brațele Rusiei. Este o acuzație extraordinar de gravă: trădare de țară! Iar argumentele lui Cîțu sunt solide și credibile.

Postarea lui Florin Cîțu

„Dragnea și Teodorovici, dați de gol de <<taxa pe activele sistemului bancar>>”

„Taxa pentru sistemul bancar, dar și plafonarea prețului la gaze, a apărut imediat după <<escala>> lui Teodorovici la Moscova.
Este o taxa cu dedicație pentru <<investitorii>> din afară României. Inclusiv Soros, dacă l-ar interesa.
În acest moment, taxa se aplică doar băncilor românești – cu capital autohton sau străin.
Dar dacă un investitor de la o bancă de stat (sau privat) din Moscova, Istanbul sau Beijing dorește să cumpere obligațiuni de stat, NU plătește această taxă. Este o subvenție pentru aceștia. Asta, ca să vedeți cât de patrioți sunt Dragnea, Valcov, Teodorovici și Tăriceanu.
Prin această taxă, Dragnea și Teodorovici doresc să transfere datoria publică prietenilor lor de la Moscova și astfel să fim prizonierii lor. Pe viitor, Moscova, prin intermediul investitorilor pe care îi controlează, poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligațiunilor.
Acest lucru deja se întâmplă. La penultima licitație, au cumpărat obligațiunile doar <<investitori>> străini.
Dragnea, Tăriceanu, Valcov și Teodorovici PENALIZEAZĂ sistemul financiar românesc, clienții acestui sector economic, și SUBVENȚIONEAZĂ investitorii de stat de la Moscova sau Istanbul.
Groparii economiei se luptă cu străinii doar la televizor, în realitate oferă SUBVENȚII pe care le plătesc consumatorii români.
Să recapitulăm.
1. Taxa pe sistemul bancar o să fie plătită de băncile românești și suportată (!!!) de clienții români.
2. Taxa pe sistemul bancar reprezintă o subvenție pentru <<investitorii>> străini de la Est.
P. S. Colegii mei au explicat cum plafonarea prețului la gaze este benefică pentru ruși.”
- Advertisement -

8 COMENTARII

    • DACA E S-O STII SI TU esti un postac PSD=Partidul Slugilor luui Dragnea cu minte si scoala putina dar diversionist si extem de nesimtit si tupeist ascuns ca un las in dosul acestei identitati anonime incropite in pripa.Stii ca Tezaurul Romaniei din Rusia valoreaza cam 4 miliarde de dolari si ca SOVROMURILE rusesti ,
      organizatii mafiote infiintate de rusii lui Stalin si de slugile lui ,comunistii romani, adusi la putere in Romania de tancurile rusilor, au furat si carat in Rusia din Romania si asa saracita de razboi timp de 10 ani tot ceea ce se putea fura si cara .Ani de zile la doar unmetru de masa la care-mi faceam lectiile cind eram in primele clase primare ale scolii treceau comvoaie de camioane Molotov care aveau remorcile lungi incarcate cu lemn furat de rusi din padurile Bicazului.Esti si un analfabet gramatical evident care nu stie a orice substantiv propriu , aici Maria , se scrie incepind cu majuscula de politete .De vina e saraca regina MARIA admirata si iubita de toate elitele Europei si care a avut un rol major in cistigarea Transilvaniei ptr Romania prin Tratatul de la Versailles si formarea ROMANIEI MARI si nu bolsevicii lui Lenin si Stalin hotii si criminalii Omenirii adica eternul IMPERIU AL RAULUI care au furat acest Tezaur si refuza sa-l inapoieze proprietarului adica Romaniei..Ciot de nesimtit poti sa fii si de mitocan ca sa o ataci tocmai in anul Centenarului pe regina Maria gunoiule ! Letonia si-a trims Tezaurul Bancii Angliei insotit de o scrisoare a Primului Ministru de atunci care cerea ca in cazul in care tara va deveni iar o tara libera si democrata tezaurul sa-i fie returnat.In seara lui ’91 in care Letonia si-a anuntat independenta Tezaurul tarii a fost adus in Letonia de avoanele militare de transport ale UK.

  1. Teodorovici, Valcov…nume slave. Nu ma mira. Tara colcaie de agenti rusi si pro-rusi care au grija sa lucreze pentru Rusia. Incepe sa nu ne mai mire nimic. Romania sau zona care inca se mai numeste asa e vizata de rusi de sute de ani, iar acest teritoriu contine tot soiul de tradatori si de dobitoci, asa ca NU MA MIRA NIMIC. Nu prea mai sper sa mai fie suficienti oameni iubitori ai relatiilor pro-vest care sa contracareze pe iubitorii de est, cu atat mai mult cu cat acestia din urma sunt de joasa speta…cum poti sa fii altfel cand Rusia ne-a facut atat de mult rau noua ca neam si tara?!!! CUM POTI SA FII ALTFEL DECAT TICALOS SA TII CU RUSIA CA ROMAN?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -