Alex Dima, jurnalistul Pro TV pe care Dragnea l-a chemat „la baie”, atac la Gâdea, Badea, Ursu şi Voiculescu pentru poza cu ochelarii

2
4879

Alex Dima, jurnalist al Pro TV şi realizator al emisiunii „România, Te iubesc”, a fost invitatul lui Petrişor Obae, jurnalist la PaginadeMedia.ro. El a vorbit despre cum vede meseria de jurnalist în România zilelor noastre, o perspectivă total diferită faţă de angajaţii televiziunilor de propagandă PSD-ALDE, pe care i-a atacat la scenă deschisă.

„Eu cred că dacă nu-ți place și te duci seara acasă și te uiți în ochii copiilor tăi și știi că în ziua aia ai făcut un compromis sau o prostie și se repetă și a doua zi, ești un om nefericit. Dacă vrei să-ți fie mai bine.

Dacă vrei să trăiești așa și să mori așa, este treaba ta!

Să vă uitați în oglindă sau la copii seara. Dar cu sinceritate, nu cu niște mii de euro în buzunar și cu mulțumirea că-ți duci nevasta la Monte Carlo pe banii patronului și faci poze cu el fără o lentilă la ochelari„, a declarat Alex Dima pentru PaginadeMedia.ro.

El a fost tratat infect de liderul PSD Liviu Dragnea, săptămâna trecută, în Parlament. „Hai cu mine la baie! Nu vrei să vii cu mine la baie?”, i-a spus arogant preşedintele Camerei Deputaţilor.

2 COMENTARII

  1. Am mai spus-o si in alte locuri. Alex Dima in loc sa se fi aratat dezgustat de replica lui Dragnea ar fi trebuit sa o trateze cu originalitate si contra-intuitiv raspunzandu-i ca accepta cu placere invitatia de a merge amandoi la baie. Cand Dragnea n-ar fi pus in practica actiunea de a merge la baie, Alex Dima ar fi avut avantajul de a-l putea ironiza, spunandu-i ca nu este barbat si nici macar invitatia de a merge la baie nu a mai onorat-o, d-apoi sa construiasca sute de km de autostrazi. Pe indivizi de astia care adopta limbaj de bully trebuie sa stii sa-i bati cu propriile arme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here