joi, octombrie 17, 2024
AcasăNewsVIDEO. Marcel Ciolacu a simțit șocul urii populare: huiduit de mii de...

VIDEO. Marcel Ciolacu a simțit șocul urii populare: huiduit de mii de ploieșteni, pe un stadion de fotbal. Un fost coleg din PSD se bucură de pățania premierului

-

Premierul Marcel Ciolacu a fost huiduit masiv, sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, unde a crezut, în mod oportunist, că e rost de strâns voturi, la un meci de gală care marca 100 de ani de la înființarea clubului de fotbal Petrolul.

Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a organizat sâmbătă un meci festiv cu echipa olandeză Vitesse Arnhem, pentru a marca un eveniment deosebit: centenarul echipei, înființată în 1924, pe vremea Regelui Ferdinand. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, prin golurile marcate de finlandezul Jyry (min. 34), respectiv olandezul Büttner (min. 90+1).

În tribuna oficială a venit și prim-ministrul Marcel Ciolacu, aflat la vânătoare de voturi. Înainte de începerea meciului, crainicul stadionului a anunțat că liderul PSD este alături de cei prezenți în arenă. Gravă eroare! Imediat s-au auzit huiduieli puternice, pe mii de voci.

Ziua de sâmbătă, 12 octombrie, n-a fost aleasă întâmplător pentru a sârbători centenarul clubului ploieștean. În urmă cu 58 de ani, pe 12 octombrie 1966, Petrolul – campioană a României la acea vreme – reușea o victorie istorică: 3-1 cu FC Liverpool cu 3-1, „cel mai mare succes din istoria clubului”.

- Advertisement -
Oportuniști, buzoianul Ciolacu și PSD-iștii săi din Prahova și-au pus fularul clubului Petrolul Ploiești

Teodorovici jubilează: „Acesta este SONDAJUL ROMÂNILOR despre Marcel Ciolacu”

Un video entuziast a fost postat pe Facebook de un fost coleg de partid al lui Ciolacu, Eugen Orlando Teodorovici. Fostul parlamentar și ministru PSD, aflat pe val în timpul domniei lui Liviu Dragnea, a scris, cu multe emoticoane jucăușe: „Marcel Ciolacu huiduit pe Stadionul «Ilie Oană», din Ploieşti. Acesta este SONDAJUL ROMÂNILOR despre Marcel Ciolacu. Sondaj fără banii de la partid (banii noştri!) şi fără manipulare politică. Vorba lui Marcel … «ESTE CEVA NATURAL»”.

 

- Advertisement -

 

 

Omerta în presa plătită de PSD

La finalul partidei, Marcel Ciolacu a încercat să minimizeze mesajul primit de la publicul ploieștean. El a declarat, zâmbit forțat, dar evident crispat: „Îmi place și atmosfera, îmi place și cum mă fluieră lumea, e ceva natural”.

Dar sperietura a fost mare. Prima dovadă: clica PSD Prahova, aflată în tribune în preajma „liderului suprem” venit de la București, a intrat în acțiune pentru ca imaginile video și chiar articolele despre huiduieli să fie șterse de pe site-urile locale. Iar unele publicații chiar s-au conformat. Arma PSD, și în județul Prahova, o reprezintă banii publici cu care partidul-stat cumpără presa locală.

Aceiași bani, dar la cifre mult mai mari, și-au arătat eficiența și în mass-media centrală. Majoritatea televiziunilor de știri, finanțate masiv de PSD, au ascuns știrea despre huiduielile de la Ploiești, refuzând să difuzeze imaginile.

Ciolacu a fost o prezență penibilă și la Euro 2024

În acest an, Marcel Ciolacu a avut mai multe tentative de a atrage voturi din zona publicului pasionat de sport. În luna iunie, el a fost la unele meciuri ale naționalei române, pe stadioanele din Germania.

În mod penibil și oportunist, Ciolacu a îmbrăcat un tricou cu numărul 12, dând ocazia propagandei PSD-iste, plătită cu milioane de euro din bani publici, să insinueze grosolan că șeful Guvernului, prin susținerea sa providențială, a contribuit decisiv la victoria cu Ucraina (3-0) și la remiza cu Slovacia (1-1), implicit la calificarea României în „optimi”! Numele lui Ciolacu n-a fost asociat însă și cu înfrângerile în fața Belgiei (0-2) și Olandei (0-3), acelea erau ale jucătorilor și ale selecționerului Edward Iordănescu.

La Euro 2024, Marcel Ciolacu a îmbrăcat tricoul cu numărul 12 și s-a pozat alături de oficiali ai FRF (Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță), de o legendă a fotbalului românesc (Gheorghe Hagi) și de cel ce avea să devină selecționer după turneul final din Germania (Mircea Lucescu)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cei 4+1 membri ai CCR care au hotărât că Ciolacu trebuie să fie președinte fără adversar în turul 2. Curtea face jocul PSD pe față: forțează o finală Ciolacu – Simion, prin eliminarea Dianei Șoșoacă

* VIDEO. S-a format Alianța Forțelor de Dreapta: FD – PMP – AD – PNȚMM. Ludovic Orban: „Duceţi-mă în turul 2 şi-l bat pe Ciolacu de-i sună apa-n cap!”

2 COMENTARII

  1. zic sa-i intrebam totusi daca omul simplu din popor cu studii superioare neautorizate si licenta suspecta a fost huiduit pe Orcan, Ioniță, Cristache, Larisa, Ciprian… niste jurnalisti profesionisti impartiali. Despre multi de la A3, Otv2 si Otv3 nu se cunoaste specia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -