vineri, octombrie 11, 2024
AcasăMainCât de adânc e băgat Ciolacu în escrocheria Nordis? Premierul PSD, prins...

Cât de adânc e băgat Ciolacu în escrocheria Nordis? Premierul PSD, prins că a plecat în Dubai în același avion cu familia Vicol-Ciorbă. Jurnalist de investigație: „Are Ciolacu proprietate la Nordis făcută cadou de Laura Vicol?“

-

Numele premierului Marcel Ciolacu, candidatul PSD la președinția României, apare tot mai des în scandalul escrocheriei Nordis – firma care a vândut de mai multe ori niște apartamente într-un complex imobiliar din Constanța. S-a descoperit că Marcel Ciolacu a călătorit cu avionul către Dubai împreună cu familia Vicol-Ciorbă, adică acționarii principali la Nordis. Joi, jurnalistul de investigații Cornel Ivanciuc a sugerat pe contul său de Facebook că, mai mult decât atât, premierul Ciolacu a primit chiar un apartament de la deputata Laura Vicol, proprietate care se afla – ce coincidență! – alături de apartamentul „protejatei“ Sorina Cocuz!

Primul fir care a făcut legătura directă între candidatul PSD la președinție și proprietarii Nordis este cel al avionului de Dubai. Au apărut informații că Marcel Ciolacu a fost într-o vacanță în Emiratele Arabe Unite alături de familia Vicol-Ciorbă, adică acționarii principali ai firmei Nordis. După o zi de tăcere, Ciolacu a venit cu precizări, spunând că a fost o simplă coincidență să zboare în același avion cu cei doi. Laura Vicol este deputată PSD și până miercuri, când a fost silită să de misioneze din această funcție, ocupase și poziția de președinte la Comisiei Juridice a Camerei Deputaților – loc în care fusese impusă tot de Ciolacu.

Informațiile spuneau că Marcel Ciolacu a mers în vacanță la Dubai alături de familia Vicol-Ciorbă și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Șeful PSD n-a putut nega faptul că a fost în același avion cu aceste persoane, așa că a găsit o altă explicație: „Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă în vacanță. Niciodată! Este o suprapunere de avion, din câte îmi amintesc, când m-am întors în țară. Iertați-mă, mă puteam întâlni în avion și cu domnul Iohannis. Înseamnă că am fost cu dânsul la golf?”.

- Advertisement -

El s-a grăbit să asigure însă electoratul că Laura Vicol n-a acționat, cât a fost șefă la Comisia Juridică a Camerei Deputaților, în interesul firmei Nordis: „Normal că am verificat dacă pe timpul șefiei doamnei Vicol la comisia juridică ar fi venit vreun proiect de lege care ar fi favorizat un astfel de fenomen. Nu există așa ceva. Doamna Vicol nu a inițiat acest lucru. Cu alte cuvinte, nu vorbim de o corupție instituțională sau de o intervenție în interes propriu a unui președinte de comisie sau a unui parlamentar!“.

Exact ca și în scandalul CCR, când PSD a manevrat ca judecătorii constituționali s-o elimine pe Diana Șoșoacă din alegerile prezidențiale pentru a-i mări șansele de a intra în turul II lui George Simion, și de data asta Marcel Ciolacu s-a indignat brusc de înșelăciunile de pe piața imobiliară – făcute chiar de oamenii săi – și promite „măsuri“.

Însă joi dimineața jurnalistul de investigații Cornel Ivanciuc a postat pe Facebook niște întrebări care dau de înțeles că Marcel Ciolacu e chiar mai strâns legat de familia Vicol-Ciorbă și de proiectul Nordis: „Dacă e așa cum se bănuiește, scandalul Nordis riscă să deraieze cursa electorală a lui Ciolacu.

- Advertisement -

Uite ce întrebări au uitat să-i pună reporterii premierului, îmi face semn de pe tușă Don Brunelleschi: Marcel Ciolacu a locuit cu chirie sau are proprietate imobiliară cumpărată de la Nordis? Sau nu e chiar cumpărată-cumpărată ci făcută cadou-cadou de deputatul Laura Vicol? Are legătură numirea Laurei Vicol la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților cu această mocăciune făcută premierului? Femeia de succes Sorina Docuz, despre care Marcel Ciolacu a admis că o cunoaște «dar normal», adică nici sus, nici jos, sus însemnând la etajul 9 iar jos la 7, are și ea un apartament la Nordis, de unde se deduce că locuiește regulat, împreună cu premierul, la etajul 8?”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cei 4+1 membri ai CCR care au hotărât că Ciolacu trebuie să fie președinte fără adversar în turul 2. Curtea face jocul PSD pe față: forțează o finală Ciolacu – Simion, prin eliminarea Dianei Șoșoacă

* Iohannis şi-a decorat liceul la care a predat, dar și pe cel al nevestei! Doar 5 colegii din țară au avut acest privilegiu, Sibiul este singurul județ cu două

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -