joi, septembrie 19, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Catastrofa rușilor e la ei acasă: 29 de avioane și depozite...

VIDEO. Catastrofa rușilor e la ei acasă: 29 de avioane și depozite întregi cu bombe, spulberate de ucraineni la Marinovka, în Volgograd! Prețul aeronavelor distruse: peste 800 de milioane de dolari

-

Una dintre cele mai mari catastrofe de la începutul războiului ruso-ucrainean s-a produs pe aerodromul Marinovka din regiunea Volgograd a Federației Ruse. Joi, 22 august 2024, dronele-kamikaze ale Ucrainei au spulberat depozite întregi de combustibil și de bombe ghidate de mare precizie KAB-500.

În zona bombardată de ucraineni s-ar fi aflat și 29 de avioane de luptă: 14 Su-24 și 15 Su-34, aparținând aviației ruse, dezvăluie analiștii OSINT, preluați de expertul militar Iuri Butusov pe canalul său de Telegram.

Un Su-34 costă 36 de milioane de dolari SUA. Însumate, pierderile Kremlinului s-ar cifra la 540 de milioane de dolari doar cu bombardierele Su-34. Adăugând și aparatele Su-24, paguba totală depășește 800 de milioane de dolari.

Rezumatul dezastrului pentru armata rusă este făcut – într-un limbaj licențios – de un localnic, uluit de turnura evenimentelor, din care rezultă că locația a fost complet distrusă.

- Advertisement -

„Încă zboară! Încă zboară, pe p…ă! L-au răsf…ut în totalitate! (…) Este o tragedie serioasă pentru băieți, care s-a întâmplat la noi. Sunt lucruri foarte serioase. (…) Totul arde. Totul este cuprins de fum. Totul este detonat. Și până în prezent totul este aruncat în aer”, a spus gâfâind martorul rus.

Expertul militar Iuri Butusov: „Aerodromul militar Marinovka, regiunea Volgograd. Reactivarea unui corespondent special de la locul sosirii dronelor ucrainene. Discursul este o plăcere deosebită! În acea noapte, pe aerodrom au fost distruse depozite cu KAB-uri și combustibil. Marinovka a fost folosită activ de inamic pentru a bombarda linia frontului. De asemenea, potrivit analiștilor OSINT, pe aerodrom ar putea fi 29 de aeronave: 14 avioane Su-24 și 15 avioane Su-34”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -