sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăOpiniiDacă eşti pămpălache cu clanurile interlope, PNL te face şef la procurori!

Dacă eşti pămpălache cu clanurile interlope, PNL te face şef la procurori!

-

Ioana Dogioiu face azi o observație care ne scăpase tuturor. Timişoara, acolo unde clanurile interlope au avut viață bună cu puterea PNL, a avut un şef la DIICOT regional. DIICOT e parchetul care se luptă cu crima organizată. Adica nu simpli procurori, aşa – nu, frate, din ăia care iau pe piept crima organizată!

Deci, ai un şef DIICOT Timiş care lasă oraşul să fie năpădit de clanuri.

Ce faci cu el?

- Advertisement -

Îl pui şef peste toți procurorii din România, frate!

Da, actualul Procuror General, Alex Florența, a fost anterior şef la DIICOT Timiş (aşa îl cheamă la catalog, nu e vina lui că are nume de balerină, nu mai râde!).

Deci, cum e asta? Cum face securiciul Predoiu-PNL recrutarea ca să fie sigur Klaus că nu-l deranjeaza nimeni la viloi?

- Advertisement -

Bă, ne trebuie un Gigel procuror să distrugă DNA, aveți? Avem un băiat care vinde case în Voluntari şi poartă ceasuri de manelist cu fițe – ăla, mă, de ştii de l-am pus să blocheze cercetarea de plagiat la Ciucă, Voineag ăla. Da, mă, e bun!

La Parchetul General ne trebuie unul care să nu facă nimic. Băi, dar nimic-nimic. Să stea aşa cocean şi să semneze ce zicem. Bă, cine e şef la DIICOT Timiş? Ca ăla cert nu face nimic.

Florența, mă!

Noa, Klaus şi Marcel detestă un stat care funcționează şi atât i-a dus capul. Florența (aşa îl cheamă, nu mai râde) ne consumă bani publici în vacanțe de lux semi-private cu Alina Gorghiu. Că aşa e orice regim corupt fără ruşine, decadența e la vedere.

DE ACELAȘI AUTOR:

9 COMENTARII

  1. Vai de capul acestei tari a hotilor protejati de institutiile destinate sa-i pedepseasca!!! Ne furam caciula singuri, crescand generatii noi de infractori si de batjocoritori de legi care se dau de partea hotilor pentru bani!!!

  2. Nu, domnule Ghinea. Cum o să râd că-l cheamă Florența? Râdeam doar dacă-l chema Fiorentina sau Viola. Așa că nu numele contează ci sistemul corupt care te numește. Of, Doamne!

  3. As avea o sugestie… Stiu ca sinteti un om inteligent, si ca ati ocupat o pozitie la virf in Statul roman. As recomanda, ca fost si probabil viitor om politic, sa folositi, in articolele dvs. publice, un limbaj mai putin stradal, si, deci, mai „normal”, mai elevat… Cred ca romanii seriosi s-au cam saturat de bascalie si mistocareala… Tema articolului, da, este reala, si grava, si denota falimentul statului roman in majoritatea aspectelor sociale si economice, inclusiv – si mai ales – in domeniul sigurantei publice si al proliferarii mafiilor de toate genurile.
    Imi aduc aminte ca acum ani buni va apreciam articolele din presa! Articolul de acum pierde din tarie, din cauza mistocarelii (dupa umila mea parere)… Mult succes!

    • Se mai face si haz de necaz. Dar informatia este corecta si exprima realitatea grava.
      Din pacate, unii ziaristi pe care ii respect au interpretat ultima actiune a acestor procurori ca fiind indreptata impotriva coruptiei si nu una in serviciul ei.

  4. aktual24
    „Un politist s-a pensionat la doar 25 de ani, va avea pensie speciala. El a petrecut doar cinci ani in uniforma. In 2023, politistul a fost prins si drogat la volan”

    LEGI ONEROASE !

  5. Un articol excelent. Am citit si articolul Ioanei Ene Dogioiu, si el excelent, dar aici se puncteaza esentialul.
    Nu este intamplator ca exista, ca ne uimeste avalansa de solutii ciudate in favoarea unor marilor infractori, ca traversam o perioada de revenire a lor si ca se incearca cu mai mult tupeu pedepsirea celor care i-au condamnat.
    Este revoltator ca la varful justitiei au fost plantati asemenea indivizi. Ca stilul mafiot si-a pus amprenta peste tot.
    E revoltator! Si totusi, nu ne revoltam!!!

  6. tara profund corupta, la marginea Europei.
    Avem izmenele gaurite dar de laudam cu mertane si gipane, avem viloaie de multe hectare, in care crestem curci si rate.
    Nu mai punem valoare pe instruire, doar pe manele, curvarasie si bautura.
    A spus adevarul Brucan si ai lui, in 20 de ani ajundeti unde se doreste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -