duminică, septembrie 29, 2024
AcasăNewsCrimă în stradă, la București: doi golani l-au lovit cu bâtele în...

Crimă în stradă, la București: doi golani l-au lovit cu bâtele în cap pe un bărbat de 46 de ani care-i luase apărarea fiicei sale vitrege

-

O crimă atroce s-a produs marți, în cartierul Crângași din București, unde doi golani au ucis un bărbat de 46 de ani care intervenise pentru a-i lua apărarea fiicei vitrege, după ce indivizii se luaseră de ea pe stradă. Indivizii l-au lovit cu bâtele în cap pe om, apoi au fugit. Echipajele ambulanțelor sosite au încercat să-l resusciteze zeci de minute, dar n-au reușit.

Potrivit martorilor oculari și surselor judiciare, bărbatul de 46 de ani mergea pe stradă împreună cu cele două fete ale iubitei sale când acestea au fost acostate de un grup de tineri – doi băieți și 4 fete. Grupul i-a reproșat uneia dintre fetele care mergeau cu bărbatul că ar fi primit o cerere de prietenie pe rețelele de socializare de la un alt băiat.

Bărbatul a intervenit în apărarea fetei agresate și i-a pus la punct pe cei doi tineri agresivi. Aceștia n-au îndrăznit să-l înfrunte și au plecat, dar au revenit înarmați cu niște bâte. L-au alergat pe bărbat până în mijlocul străzii, unde l-au prins din urmă și au început să-l lovească sălbatic. După ce l-au lăsat lat pe șosea, cei doi „viteji“ au fugit spre parc.

Polițiștii i-au prins pe criminali, dar bărbatul lovit cu furie în cap, cu bâtele, a murit. Ambulanțele au ajuns relativ repede la fața locului, însă echipajele n-au reușit să-l mai resusciteze pe om.

- Advertisement -

Din primele informații, fata agresată avre 20 de ani, în timp ce agresorii au 16 și, respectiv, 20 de ani. Crima s-a produs în fața Parcului Crângași, pe Bulevardul Constructorilor.

Primul apel la 112 s-a făcut la ora 20.25, iar polițiștii trimiși la fața locului proveneau de la Secția 20. Crima s-a produs în mijlocul străzii, fără ca vreunul din numeroșii martori la agresiune să intervină în vreun fel.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Cristian Tudor Popescu
    „Stimați concetățeni. Dacă doriți moartea cuiva, nu vă faceți probleme: măcelăriți-l cu maceta, beți ceva, drogați-vă și dați cu mașina peste el, înjunghiați-l într-un parc, aruncați-l de la etaj, tranșați-l și lăsați-l pe câmp. Sau omorâți-l voinicește în bătaie.

    OPC, Organizația pentru Protecția Criminalilor, cunoscută și sub numele de Justiția română, va avea grijă să scăpați cât mai ușor. Și nu uitați: e mai rentabil să vă cumpărați un judecător decât să plătiți un avocat.

    CCR
    „Un pas important în trecerea pe care statele trebuie să o facă de la teoriile tradiționaliste cu pedepse privative de libertate spre teoriile moderne”
    Este general valabila ?

  2. reintrodusa pedeapsa cu moartea. Astfel de indivizi sunt irecuperabili!
    Cat despre recidivisti, la a treia condamnare, acelas tratament.
    Sa nu.uitam ca Occidentul a executat la greu pana in anii 50.
    Frica, pazeste pepenii.
    O sa spuneti ca nu sunt in limite democratice dar daca va este omorat copilul, ce ati face?…

    • Intrebarea ta este retorica. Stii prea bine ce am face. Macar tu si eu. Altii asteapta „consolare” de la justitie. Ca si fraierii aia de la 2 Mai. Etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -