99% dintre cititorii ziaristii.com vor ca Dragnea, Tudorel, Dăncilă, Tăriceanu, Vâlcov etc. să fie judecați pentru distrugerea României

4
1964

Sondajul propus ieri pe ziaristii.com a avut un impact puternic, transpus într-o participare numeroasă la vot.

În 24 de ore, 6.460 de oameni au votat în sondajul cu întrebarea: „Vor trebui judecați Dragnea, Tudorel, Dăncilă, Tăriceanu, Vâlcov etc. pentru distrugerea cu premeditare a României?”

Rezultatul a fost zdrobitor:

 • Da – 99% (6.421 de voturi)
 • Nu – 1% (39 de voturi)

Puteți vota în continuare în acest sondaj:

Vor trebui judecați Dragnea, Tudorel, Dăncilă, Tăriceanu, Vâlcov etc. pentru distrugerea cu premeditare a României?

Loading ... Loading ...

Sondajul de astăzi:

Ce notă i-ați da Codruței Kovesi pentru prestația din Parlamentul European?

Arată rezultatele

Loading ... Loading ...

 

4 COMENTARII

 1. Prin aducerea in fata justiției pe fosta șefa pentru neînceperea urmării penale pentru jaful din privatizare, jaful cu pădurile și câte msi câte.
  Văd ca toți o lauda pe aceasta procuroare care a fost revocata din funcție de la DNA dar nu a scos o vorbuliță pentru abuzurile interminabile ale DNA care a intrat cu bocancii , mai pe șleau a fost o institutie a statului condusă de o persoana Paralela cu profesia de procuror! Întrebarea este de ce a făcut dreptul dacă nu i-a placut , dansa se ocupa cu altceva dar cu aceasta profesie! Băsescu a recunoscut dar vine cam târziu acest regret! Nu a raspuns dpdv profesional cu nimic in fata celor doua comisii , bâlbâieli , minciuni la greu! Interesant ca nemții o susțin pe LCK ! De ce nu-și susțin candidatul lor, a naibii șmecherie nemțească, i-a apucat pe nemți dragostea pentru România, totul este cusut cu ața albă!

  • In lipsa ta de informatii Marc, amesteci cu sau fara intentie grav lucrurile, ce amestec are privatizarea cu jaful padurilor ,,si cate si mai cate”? Macar stii si tu cine i-a adus pe austrieci in Romania?
   Si apropo necititule, d.na Kovesi a fost revocata din functie la presiunea acestui vandut pe o pensie speciala imensa, sunt sigur ca stii ca fac aluzie la cel supranumit ,,Bubosul”

   Observ Marc ca, ai adoptat aceeasi tactica ca PSD-ALDE, adica acuzati doar la modul general fara sa veniti cu exemple concrete, baiatule…du-te mai in Congo!

 2. Personal cred ca acestia nu trebuiesc judecati si condamnati singuri, asociati lor trebuiesc sa fie parte in proces si procurorii, judecatorii, mai ales cei din CCR, si, mai ales ziaristii care au negat adevarurile si au mintit cu nerusinare in apararea intereselor politicienilor PSD-ALDE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here