VIDEO. Sunt golurile anului? Reuşitele lui Son (Tottenham) şi Suarez (Barcelona), opere de artă sportivă!

1
1051

Acest weekend ne-a adus şi două veritabile comori fotbalistice. Marile şi micile publicaţii sportive de pe continent, alături de milioanele de suporteri care valorează excelenţa sportivă indiferent unde se produce ea coincid asupra unei concluzii clare: golurile lui Heung-ming Son (Tottenham) şi Luis Suarez (Barcelona) candidează la titlul de reuşitele anului.

Coreeanul a uimit mapamondul cu execuţia sa în victoria cu Burnley (5-0) din Premier League. Echipa din Londra, preluată din mers de galonatul antrenor Jose Mourinho, a învins la pas, dar suporterii de pe White Hart Line îşi vor aminti mereu de golul lui Son (mai jos, de la minutul 0:50), care a cărat mingea după el vreo 70 de metri şi a plasat-o cu un ultim efort, ca la maraton, în poarta rivală.

Victoria Barcelonei cu Mallorca (5-2) a fost precedată de prezentarea celui de-al şaselea Balon de Aur al lui Lionel Messi, dar cel mai bun fotbalist al lumii a marcat şi trei goluri superbe în partida cu echipa din insulele Baleare.

Însă giuvaerul meciului a fost golul lui Luis Suarez, din minutul 43 (vezi mai jos, de la minutul 0:54). Călcâiul uruguayanului nu a fost nicidecum unul „al lui Ahile”, ci opera unui „matador” care loveşte din orice poziţie în poarta adversă.

Văzând cele două perle fotbalistice, cea de mai sus a lui Son şi cea de dedesubt a lui Suarez, rămâne o singură întrebare: se poate face o ierarhie între ele sau ambele merită premiul pentru golul anului?

1 COMENTARIU

  1. unde-i oierul din pipera cu mascaricii lui ???…parca vroia sa ia miliarde pe niste analfabeti!!!…noi nu mai reprezentam nimic in materie de fotbal….am cazut de pe glogul pamantesc…suntem undeva prin galaxie ,inotam prin rahatul mercenarilor si samsarilor Klingoninieni….a femeilor maimuta cu tate si cu puta,…a fotbalului de masa ,pe masa ,sub masa !!!…a fotbalului in sala ,gradina ,sera,terasa,birou,pe nisip,pe strada,maidan,….nu mai reprezentam pe nimeni si nimic!!!…dar vindem jucatori de fotbal umflati,periati,frezati ,tatuati,…si-n final ne facem de ras….!! vezi atatea cazuri de practicanti de fotbal..nici dracu’ nu se mai uita la ei,toti cauta sa scape de baloanele de sapun romanesti umflate cu pompa….!!!..aleluia …vorba lui marcel raducanu si al lui cornel dinu….e grea viata de fotbalist in occident!!!!…fara munca nu faci nimic!!!….nu cu fite si smecherii te impui…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here